img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Design interior in degradé in case si vile

Design interior in degradé in case si vile

Stilul in degradé prezent in case si vile este probabil unul dintre cele mai impresionante trenduri actuale dupa parerea mea. Initial, a castigat popularitate in alte domenii precum moda sau hairstyling, dar iata ca acum a reusit sa revolutioneze si designul interior.

design interior in degrade
design interior in degrade

Acest design special se refera la trecerea progresiva de la o culoare deschisa la una mai inchisa, astfel ca este o buna metoda de a ne demonstra creativitatea. Datorita look-ului spectaculos, acest design poate transforma cu usurinta o piesa de mobilier simpla in obiectul central al unei incaperi. Avantajul principal este versatilitatea acestui stil atat in case si vile moderne, cat si in cele clasice. De asemenea, ne putem folosi de acest design “ombre” in mai multe locuri din casa, de la mobilier pana la materiale textile.

 

Mobilier in case si vile

design interior in degrade
design interior in degrade

Designul in degradé se regaseste in principal la piesele de mobilier, cum ar fi comodele, deoarece avand sertare, stilul confera claritate si usurinta in realizare. Un astfel de design interior poate fi conceput de oricine, avand la indemana vopsea sau spray de o singura culoare, insa avand intensitati diferite. Ombre-ul poate fi utilizat si pe scaune, sau pe suprafete mai mari cum este dulapul, astfel incat veti obtine un obiect original si iesit din comun. In cazul in care nu sunteti singuri de ceea ce va doriti, va sfatuiesc sa apelati la un specialist.

 

Pereti

design interior in degrade
design interior in degrade

Fiind o suprafata mult mai mare, va recomand sa apelati la un zugrav, care sa va ofere aspectul final mult dorit. Puteti alege o culoare care sa o asortati obiectelor din incapere, sau o culoare care sa va inspire pozitivism. De la tonuri calde la cele reci, variantele sunt la indemana dumneavoastra.

 

Accesorii in case si vile

Ca si decoratiuni interioare, putem opta pentru materiale textile (draperii, lenjerie de pat, fata de masa, perne, etc.) sau tablouri in care sa se regaseasca acest concept. In cazul acesta, veti gasi cu usurinta foarte multe astfel de variante in comert.

Va incurajam sa incercati acest stil impresionant!

Sursa poze:

http://decor8blog.com/2012/06/07/ombre-diy-dresser-from-ikea/

http://www.designsponge.com/2012/04/diy-project-shades-of-blue-ombre-chair.html

http://www.lowescreativeideas.com/idea-library/projects/Blending_Paint_Technique_for_a_Laundry_Room_0911.aspx

http://www.cozybliss.com/ombre-in-design-2012/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar