img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Design interior american in rosu, alb si albastru

Design interior american in rosu, alb si albastru

Americanii sarbatoresc pe data de 4 iulie, sarbatoarea lor nationala,  moment care marcheaza anual independenta fata de Marea Britanie. In aceasta perioada, se organizeaza parade, concerte, targuri, iar americanii s-au bucurat astfel de un weekend prelungit. Unii obisnuiesc sa-si decoreze casa in stil american. Cu ajutorul unor idei, puteti realiza chiar dumneavoastra un astfel de decor inedit.


Culori inspirate din steagul american

design interior american
design interior american

Steagul Americii este sursa de inspiratie de la care puteti incepe amenajarea. Puteti folosi fie steagul propriu-zis sub forma de materiale textile, tablouri sau colaje manuale, fie culorile sale reprezentative. Cu ajutorul unor culori de interior precum rosu, alb si albastru veti obtine un decor modern si inedit. Alternati aceasta paleta de culori cu ajutorul imprimeurilor si decoratiunilor marine si veti obtine un design interior care sa aminteasca de vara. Culorile se completeaza reciproc si sunt flexibile, rezultand interioare moderne, potrivite in orice perioada din an. O alta idee este sa apelati la pereti pentru a obtine un contrast interesant al culorilor, care sa inveseleasca atmosfera. Lasati-va inspirati de culorile steagului american!

 

Steagul Americii: un simbol in designul interior

design interior american
design interior american

Folosirea steagului american in amenajari interioare reprezinta onoare si mandrie nationala. Pentru cei care iubesc pur si simplu acest teritoriu sau le place sa calatoreasca, steagul poate fi amenajat in scop de placere sau pura admiratie. Steagul poate fi infatisat prin materiale textile: perne, draperii, panza, lenjerie de pat etc. sau prin decoratiuni interioare specifice. De asemenea, nu uitati de stelele prezente pe steagul american, care pot fi de asemenea surse de inspiratie in amenajare. Astfel, puteti realiza un interior marin, cu materiale si obiecte care sa va poarte pe valurile marii.

design interior american
design interior american

Chiar daca nu locuiti in America, dar v-ar placea amenajarea unui stil american, alegeti ce vi se potriveste si nu mai stati pe ganduri. Va dorim multa inspiratie!

Sursa foto: http://www.decoist.com/2013-07-04/happy-4th-of-july/

http://pinterest.com/pin/52424783135252202/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar