img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Decoratiuni uimitoare de Craciun pentru locuinta

Decoratiuni uimitoare de Craciun pentru locuinta

Au mai ramas putin pana la Craciun si pana cand vom intra in febra sarbatorilor de iarna, a cadourilor si a faptelor bune. Craciunul este una din cele mai uimitoare sarbatori, fiind momentul perfect pentru a aduna alaturi de cei dragi cele mai frumoase amintiri. Fiecare decoratiune de Craciun ne face sa fim veseli, plini de speranta si sa simtim cele mai speciale emotii.

Aduceti aceasta sarbatoare in casa dvs., prin cateva decoratiuni si accesorii unice, care o sa creeze o atmosfera de linistita sarbatoare!

 

Living – ornamente pentru masa

decoratiuni speciale Craciun
decoratiuni speciale Craciun

Sarbatorile de iarna se petrec alaturi de cei dragi, cautand in tolba cu amintiri cele mai frumoase povesti care ne leaga. De multe ori in aceasta perioada avem oaspeti care ne trec pragul si pe care ii invitam cu drag la masa. Un decor special pentru masa din living aduce aer de sarbatoare in casa si incalzeste frumos atmosfera. Decorati masa de Craciun cu fulgi de nea, lumanari, crengi de brad, vasc sau bobite rosii de merisoare. Adaugati un plus de stralucire mesei cu ornamente in culori metalice!

 

Bucatarie si baie

Cine a spus ca in aceste incaperi nu putem aduce cea mai frumoasa sarbatoare a iernii? Combinati inserturile metalice de la bucatarie si baie cu reni, fulgi sau alte simboluri de iarna facute din inox sau metal. In aceasta perioada puteti inlocui prosoapele de bucatarie si fata de masa pe care o folositi de obicei, cu modele speciale de iarna, pentru un plus de magie.

 

Coronita speciala de Craciun

decoratiune Craciun
decoratiune Craciun

O alta idee exceptionala de decoratiune pe care o puteti incerca pentru casa se refera la alegerea unei coronite speciale pentru Craciun. O cununa impletita de crengute de brad, merisoare rosii si vasc aduce sarbatoarea in casa si poate fi folosita pentru a decora usa de la intrare. Aceasta poate fi accentuata cu alte mici simboluri de Craciun (stelute, fulgi de zapada, ingerasi sau reni).

 

Bradul – cel mai important „accesoriu” de Craciun

Bradul nu trebuie sa lipseasca din locuinta dvs. in perioada sarbatorilor de iarna, fiind cel mai important accesoriu. Falnic, inalt si bogat, acesta o intregeste peisajul de sarbatoare si aduce magia Craciunului in casa. Impodobiti bradul cu globuri, ingerasi, stelute si orice alt accesoriu preferat si alegeti combinatii de culori speciale (rosu si albastru, alb si rosu, rosu si auriu).

Aduceti Craciunul in casa dvs. cu aceste decoratiuni pline de magie!

 

Sursa de poze: http://www.digsdigs.com/photos/christmas-decorations-pottery-barn-2.jpg

http://www.homeforchristmas.co.uk/wp-content/uploads/2010/11/Christmas-Modern-Mantel-decoration.jpg

http://anemoni.ru/novogodnie_kompozitsii

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar