img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Decorati cu sclipici in amenajari interioare

Decorati cu sclipici in amenajari interioare

Sclipiciul este o idee de decor populara mai ales in design interior. Ofera un plus de creativitate oricarui interior si valorifica vizual spatiul respectiv. Noi credem ca perioada sarbatorilor este potrivita pentru a experimenta, tocmai de aceea va propunem cateva idei simple de decor cu decoratiuni interioare.

Tablouri moderne cu personalitate

decorati cu sclipici
decorati cu sclipici

Cumparati sclipici in nuanta dorita si un spray adeziv, iar tot ce veti mai avea nevoie este putina rabdare si inspiratie pentru a realiza ceva deosebit. Pentru a obtine tablouri moderne cu aer festiv, nu va mai ramane decat sa aplicati putin sclipici. Alegeti-va o culoare cat mai reprezentativa pentru tabloul respectiv si adaugati acest detaliu festiv. Puteti chiar sa urmariti un sablon sub forma unui ren, a unui mos sau o steluta pentru detalii cat mai semnificative acestei perioade.

Lumanari creative

Alegeti sa decorati cat mai simplu si accesibil cu ajutorul unor lumanari. Optati pentru modele cu suport transparent pentru a putea aplica sclipiciul asa cum va doriti. Decorati exteriorul unei lumanari pe toata suprafata sau doar pana la jumatate pentru un efect surprinzator. Astfel, ati obtinut o decoratiune de sarbatoare originala in design interior.

Litere in design interior

decorati cu vaze
decorati cu vaze

Celebrele litere supradimensionate sunt populare in design interior. Acel „love” sau „family” sunt cuvinte nelipsite din vocabularul zilnic dar si in amenajari interioare moderne. Ce-ar fi sa le personalizati de Craciun? Adaugati putin sclipici si interiorul va avea deja un aer de sarbatoare.

Sticle imbracate cu sclipici

Nu aruncati sticlele de vin deoarece se pot transforma in decoratiuni interioare extrem de creative. De exemplu, folositi tema sclipiciului pentru a acoperi suprafata sticlei in totalitate. Lasati cateva minute sa se usuce, iar apoi le puteti decora in orice spatiu din casa. Inauntru puteti pune ramuri de brad proaspat, flori sau sa decorati cu panglici de cadou.

Spor la amenajari creative!

Sursa poze:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a2/21/a2/a221a2b80e9c7d1097939bddd76ca1b6.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c1/a2/68/c1a268e43bcc7f6cc4d2995a0630998a.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/21/1f/ea/211fea42a139493329c272d966d22a31.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar