img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Decorati casa cu vaze

Decorati casa cu vaze

Vazele sunt decoratiunile cele mai des utilizate pentru a infrumuseta incaperile din locuinta deoarece ofera o atmosfera chic si eleganta. In functie de preferinte, atunci cand alegeti design-ul, materialul si culoarea vazelor puteti sa luati in considerare tipul de incapere vizat, dar si spatiul pe care doriti sa il decorati. Camerele spatioase, precum livingul pot fi decorate cu vaze de mari dimensiuni, precum cele antice, pe cand in dormitor se recomanda  mai mici, din sticla transparenta.

 

Capture

Vaze antice

Aceste elemente decorative pot fi folosite cu succes pentru a decora incaperile de mari dimensiuni precum un living sau un dormitor spatios. Vazele antice completeaza intr-o maniera unica decorurile contemporane si pot deveni decoratiuni in sine, fara a fi umplute cu flori. Totusi, iubitorii de plante pot decora vazele cu cateva combinatii colorate si placute de flori. De exemplu, buchetele cu flori de toamna intr-o vaza antica sunt de-a dreptul exceptionale si arata minunat.

 

Vaze din sticla transparenta

Vazele confectionate din sticla transparenta sau colorata pot transforma casa in ceva elegant, oferind posibilitati de combinatii coloristice deosebite. Pot fi pictate in diferite combinatii, avand totodata o varietate de aplicatii din alte materiale precum metalul sau lemnul. Aceste vaze pot avea diferite forme ingenioase, infrumusetand camera si oferind un aer nonconformist. Aranjamentele cu tulpini de flori, lumanari si plante acvatice sunt doar cateva idei care poti fi folosite pentru a decora incaperile in combinatie cu vazele din sticla.

 

 

previewVaze din cristal

O alta optiune deosebita pentru a decora casa o reprezinta vazele confectionate din cristal. Acestea au forme, culori si modele deosebite, fiind potrivite pentru orice stil decorativ. Vazele din cristal sunt mult mai costisitoare decat cele din sticla, insa au avantajul de a fi mai durabile si de a avea o stralucire unica.

Sursa poze:

http://www.friendskorner.com/forum/photopost/data/780/west_elm_metallic_vases.jpg

http://risenvantagecasting.en.made-in-china.com/productimage/ToSmKOXPbnDU-2f0j00RBZTjmKPCEiu/China-Iron-Decoration-Earthen-Vase-.html

http://www.10ravens.com/10ravensproducts/3d-model-of-modern-two-colored-decorative-vase-02-22-993.html

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar