Cum va ajuta acest blog pe dvs.?

[three_fourth]

In cazul  in care nu sunteti obisnuiti cu blog-uri sau  nu v-ati inscris la un newsletter pana acum, as-i dori sa va dau cateva informatii utile si sa va explic de ce sute de oameni s-au inscris ca sa beneficieze de continutul oferit.

Pentru ca ati ajuns pe aceasta pagina presupun ca cititi mai departe deoarece:Daniel P. Hirschi & Kaspar Michel

  • Aveti planuri sa construiti / renovati locuinta sau casa dvs.
  • Cautati idei noi pentru amenajari interioare si exterioare
  • Doriti sa schimbati ceva in casa dar nu stiti exact unde sa incepeti
  • Doriti sa stiti mai mult despre materiale, posibilitati si informatii care sa va introduca mai adanc in temele respective

 

In orice caz, acest blog este scris pentru dvs! Toti suntem altfel si folosim internetul altfel, de aceea Kaspar Michel si eu ne-am hotarat cu ceva timp in urma sa construim impreuna cu echipa noastra un website care nu numai ofera stiri ci in primul rand informatii utile si educative. Cu cat mai mult stim despre un lucru cu atat mai putine greseli facem!

In scopul de a furniza astfel de informatii educative, aceasta pagina web contine:

  • Video, (prezentari produse noi, “cum se face” si video “cum se monteaza”)
  • Articole informative, impartit in peste 20 de categorii
  • Articole de comparare
  • Stiri despre furnizori, produse noi, trenduri si multe altele

 

Dupa inscrierea la newsletter primiti maxim un e-mail pe saptamana care contine link-uri catre articolele scrise de noi sau video. In nici un caz adresa dvs. de e-mail nu va fi dezvaluita nici unui tert. Respectam foarte mult fiecare cititor in parte si respectam legislatia privind datele personale.

Noi vrem sa profitati din plin de aceste informatii, video-uri si e-book-uri realizate de noi. Insa tineti minte: daca ceva nu este relevant pentru dvs. sau nu va intereseaza – pur si simplu nu luati in considerare – nu ne suparam….

Dorim sa fiti informat cat se poate de profund si sa va bucurati de casa dvs. din plin. Sa alegeti stiluri care se potrivesc cel mai bine si sa cumparati materiale pentru amenajari interioare si gradina care tin multi ani si care va satisfac din toate punctele de vedere.

Bineinteles ne bucuram de comentariile sau intrebarile dvs. trimise catre noi.

Inca o data, multumim pentru timpul acordat si bine ati venit in comunitatea de oameni interesati in  amenajari, constructii si design.

Daniel P. Hirschi 4998Al dumneavoastra

Daniel P. Hirschi


This div height required for enabling the sticky sidebar