img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Cum utilizam hartile in amenajari interioare

Cum utilizam hartile in amenajari interioare

Hartile erau un instrument extrem de practic inca de cand eram scolari, util la orele de geografie si care ne ajutau sa iesim din impas in momentul in care eram scosi la tabla. De atunci, hartile au fost uitate de noi, fara a le putea gasi o utilizare efectiva. Insa acum puteti sa cautati hartile de mult uitate prin dulapuri, deoarece in design interior le putem gasi o utilizare extrem de creativa.

1. Hartile ca sursa de inspiratie pe pereti

hartile ca sursa de inspiratie pe pereti
hartile ca sursa de inspiratie pe pereti

Nu este cazul sa renuntati la harti, deoarece acestea pot fi integrate intr-un mod ingenios in design interior. Imbracati peretii cu bucati de harti pentru a obtine un interior captivant in camera copilului. Astfel, puteti accentua tema piratilor prin deocratiuni interioare specifice si harta comorii ascunse care cu siguranta va fi pe placul copiilor.

Cu toate acestea, nici celalalte camere din casa nu trebuie neglijate. Hartile pot fi utilizate cu succes si in amenajarea unui living, in care se simte vibratia unui interior in stil vintage. Asadar, peretii pot prinde viata sub atentia hartilor sau a unuot tablouri realizate manual cu hartile neglijate inca din copilarie. Puteti apela chiar si la pictura murala pentru a crea efectul hartilor in amenajari interiore.

2. Decor creativ pe mobilier

accesorii
accesorii

O alta idee este sa aplicati harti pe piesele de mobilier pentru a le oferi un aspect neconventional. Pentru inceput, puteti alege piese de mobilier mici precum o masuta de cafea sau o noptiera. Aplicati hartile pe suprafata mobilierului pentru a oferi o nota creativa si originala in design interior. Astfel, aceste piese de mobileir vor fi piesele cheie dintr-o incapere care vor oferi un plus de prospetime in amenajari interioare.

3. Decoratiuni interioare cu harti

decoratiuni interioare cu harti
decoratiuni interioare cu harti

Nu trebuie sa uitati nici de decoratiuni interioare, care cu putin efort, pot fi transformate radical prin aplicarea hartilor pe suprafata lor. Daca nu va doriti sa accentuati foarte mult aceasta tema a hartilor, decoratiunile interioare sunt cele mai potrivite pentru un inceput timid. De exemplu, vazele pentru plante si flori cu siguranta vor deveni in scurt timp vedetele unui interior. Un alt obiect care poate fi utilizat in aceasta tema creativa este clasica veioza. Decat sa investiti bani intr-o veioza cu un look deosebit, incercati aplicarea hartilor pentru a-i reda aspectul dorit.

Va dorim spor la inspiratie si amenajari creative!

Sursa poze:  http://casatreschic.blogspot.ro/2011/09/seja-ecletico.html

http://www.bloglovin.com/viewer?blog=2582181&post=1954353679

http://pixel.brit.co/wp-content/uploads/2013/07/Map-2-Memory.jpg

http://pixel.brit.co/wp-content/uploads/2013/07/Map-12-Lamp.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar