img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Cum sa valorificam spatiul din fata ferestrelor

Cum sa valorificam spatiul din fata ferestrelor

In aceasta perioada este o placere sa vezi soarele pe cer, pentru ca ne era dor de caldura. Chiar daca razele lui sunt puternice pentru aceasta perioada, va sfatuim sa le permiteti sa intre in casa dumneavoastra, pentru ca avem nevoie de multa lumina naturala.

Spatiul din jurul ferestrelor poate fi valorificat si in alte modalitati, decat clasica draperie. Indiferent despre ce camera este vorba, fereastra poate fi scoasa in evidenta pentru a completa designul interior al incaperii. In acest articol, o sa va oferim cateva solutii creative cu ajutorul carora sa creati un colt vesel si primitor in fata ferestrelor.

 

Personalitate ferestrelor

Adaugati o nota vesela camerei si amenajati pervazul ferestrei cu cateva accesorii decorative cat mai colorate, care sa atraga atentia: ghivece sau vaze cu flori de primavara, suporturi colorate, rame foto etc. Veti observa ca la vederea lor, starea dumneavoastra se va schimba instantaneu. Aveti posibilitatea de a le lasa la vedere, iar in acest caz renuntati la draperie sau optati pentru storuri sau rolete pentru geam. Oricare optiune ati alege, bucurati-va de lumina naturala!

 

Un colt de refugiu confortabil

In amenajari interioare case, de cele mai multe ori dispunem de ferestre mari si inalte care ne pot oferi spatiu suficient de amenajare. Astfel, o idee ingenioasa de amenajare a spatiului din fata ferestrelor, este construirea unei banchete care sa fie coltul ideal de relaxare si lectura. Il puteti decora ca si o extensie a pervazului existent sau il puteti masca in perete cu ajutorul unor caramizi din BCA.

Pentru realizarea unui spatiu cat mai primitor si confortabil, adauga perne cat mai colorate, cartile preferate, o veioza si cateva lumanari parfumate. In acest mod, veti amenaja in fata ferestrelor un refugiu potrivit pe timp de zi sau de noapte.

 

Pe care dintre aceste idei practice si creative doriti sa le aplicati?

 

Sursa foto:

http://www.thehandmadehome.net/2011/11/the-good-mood-board-living-room-edition/

http://www.casahaus.net/2012/04/tendencias-pantallas-para-ventanas/

http://pinterest.com/pin/52424783134888021/

http://pinterest.com/pin/52424783134888023/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar