img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Cum sa va decorati peretii sau tavanul cu stucaturi polistiren

Cum sa va decorati peretii sau tavanul cu stucaturi polistiren

Stucaturi polistiren – ornamente pentru tavan sau pereti

In ultimii ani ornamentele din stucaturi polistiren sunt in reala mare ascensiune. Acestea sunt utilizate nu doar in cladirile vechi, cu tavane inalte, ci sunt tot mai des folosite si in case si vile cu inaltimi normale.

Stucaturile, in formula lor clasica, sunt facute din gips, apa, nisip si parti de ciment si se potrivesc foarte bine la amenajari interioare si exterioare. Chiar, din antichitate se cunostea deja aceasta forma de design al peretilor si tavanelor. Reliefuri elaborate, rozete, sine, decoruri sau console cu amestecuri de gips originale si mana de lucru ar fi pentru ziua de azi de nepretuit.

O nota eleganta pentru oricare spatiu cu stucaturi polistiren

stucaturi polistiren 1

Acest design cu stil pentru pereti si tavan confera oricarei camera o nota eleganta, iar realizarea este posibila cu usurinta, fara lucrari costisitoare si consumatoare de timp, datorita polistirenului, care a fost folosit ca alternativa pentru scopuri decorative din spatiile de locuit. Aceste stucaturi polistiren se pot monta eficient si rapid de catre meserias, pe pereti sau tavan, cu un adeziv special.

Ambienta nobila cu stucaturi polistiren

stucaturi polistiren 2

Substratul unde urmeaza a fi montate stucaturile din polistiren trebuie sa fie uscat, stabil, fara urme de ulei sau grasimi. Apoi, cu efecte de iluminare bine stabilite si bine puse in scena, se poate transforma un living intr-un spatiu elegant si confortabil. Astfel de decoratiuni pentru pereti si tavane ofera locuintei o ambienta nobila si marturisesc bunul gust.

Noi va recomandam sa achizitionati astfel de decoratiuni de stucaturi polistiren direct de la un producator specializat. Astfel aveti garantia pentru un raport calitate-pret foarte bun! Aici gasiti de exemplu astfel de produse: http://kokodeko.ro

Copyright poze: www.kokodeko.ro

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar