img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Cum sa obtinem pereti plini de viata in design interior

Cum sa obtinem pereti plini de viata in design interior

Peretii albi reprezinta modalitatea cea mai simpla de amenajare in orice interior. Cu toate acestea, exista numeroase posibilitati de a inveseli peretii in interiorul unei camere. Va propunem azi sa amenajati o camera moderna si captivanta cu ajutorul unor picturi murale cu destinatii turistice.

 

Peretii: destinatii turistice virtuale

interioare moderne
interioare moderne

Paris, Londra sau New York? Indiferent ce destinatie turistica veti alege, peretii sunt optiunea ideala de amenajare a locurilor preferate. O pictura murala perete va reprezenta o calatorie reala in locul preferat si astfel, va veti bucura in fiecare zi de destinatia preferata.

 

 

interior modern
interior modern

Indiferent daca in aceasta vara ati mers in concediu in tara sau in strainatate, peretii cu destinatii turistice sunt optiunea potrivita pentru oricine.

 

Cu siguranta fiecare dintre noi are o destinatie preferata, la care a ajuns sau poate isi doreste sa ajunga in viitorul apropiat. Amenajati peretii cu aceasta destinatie, pentru a va reaminti zilnic de frumusetea locului respectiv.

 

Amenajeaza peretii cu stil in orice interior

interioare moderne
interioare moderne

Pentru a amenaja peretii cu aceasta tema turistica, puteti apela fie la un tablou mare pe perete, fie la tapeturi moderne de perete care sa infatiseze destinatia turistica dorita. Fie ca este vorba de Brooklyn Bridge din New York, sau Turnul Eiffel din Paris, gasiti spatiul potrivit de care sa va bucurati zilnic.

In ameajari dormitoare, living sau pe hol, aceasta modalitate de amenajare a peretilor cu siguranta nu va trece neobservata. Spatiul ales va fi special si va oferi un plus de dinamism in orice interior.

 

interior modern
interior modern

Peretii cu motive turistice pot fi amenajati si in birouri sau sali de conferinte. Astfel, veti obtine un design interior inedit, care cu siguranta va reprezenta un imbold pentru fiecare angajat.

Alegeti destinatiile preferate pentru amenajarea peretilor, pentru a obtine un interior plin de viata!

 

Sursa poze: http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/09/61.jpg

http://wallmuralgallery.com/gorgeous-city-wall-murals-decorating-ideas/

http://loldamn.com/cool-designs-new-york-wall-mural.html

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/09/41.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/09/12.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar