img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Cum sa obtinem pereti estivali in amenajari interioare

Cum sa obtinem pereti estivali in amenajari interioare

Peretii reprezinta primul pas in amenajari interioare, in functie de care stabilim stilul de amenajare al unei incaperi. In aceasta perioada, va sfatuim sa reamenajati peretii si sa le oferiti un look proaspat, de vara. Cum sa faceti asta? Aflati toate detaliile despre pereti in acest articol.

Pereti interiori plini de viata

interioare plina de culoare
interioare plina de culoare

Cum sa obtinem un design interior vibrant? Pentru pereti interiori plini de viata, apelati la autocolante decorative sau stickere, care se lipsesc foarte usor si nu afecteaza suprafata peretelui. Vara este anotimpul perfect care sa ne ofere inspiratie in amenajari interioare. Astfel, vegetatia marina poate fi un reper ideal in amenajarea unei incaperi colorate si cu personalitate. Aspecte din natura pot fi evidentiate interesant pe perete, oferind impresia ca lucrati sau dormiti in mijlocul naturii.

interioare plina de culoare
interioare plina de culoare

Albul reprezinta o alegere mult prea comuna pentru pereti. In schimb, nuantele pastelate pot fi o modalitate de a aduce un strop de vara in interiorul casei dumneavoastra: roz, verde menta, albastru celest etc. Indrazniti sa experimentati!

 

Destinatii de vacanta direct pe perete

interioare plina de culoare
interioare plina de culoare

Aveti nevoie de o incapere care sa va aminteasca mereu de zilele frumoase de concediu? Apelati la tapeturi moderne sau picturi murale pentru pereti, care sa ilustreze destinatii de vacanta.

 

interioare plina de culoare
interioare plina de culoare

Modelul arhitectural de pe perete va imbogati vizual aspectul unei incaperi. Soarele, marea si plaja infatisata pe perete va vor relaxa in fiecare zi si va vor oferi impresia ca va aflati intr-o continua, interminabila vacanta. Cine nu si-ar dori acest lucru?

Sursa foto: http://www.decoist.com/2013-07-05/summer-wall-murals-inspiration/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar