img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Cum sa ne folosim de monede in amenajari interioare

Cum sa ne folosim de monede in amenajari interioare

Cine ar fi crezut ca monedele pot avea si alte intrebuintari decat pentru cumpararea unor produse? Recent am descoperit frumusetea monedelor utilizate in amenajari interioare. Exista numeroase metode pe care le putem integra in interioare case, doar cu un strop de imaginatie. Amenajarile cu monede capteaza interesul din ce in mult si pot fi folosite pe perete, pardoseala, decoratiuni interioare sau chiar pe diverse piese de mobilier.

In acest articol, dorim sa va prezentam alegerile noastre de integrare a monedelor orice spatiu din locuinta.

 

Bucatarie cu un decor aparte

monede in bucatarie
monede in bucatarie

In orice bucatarie este nevoie de o doza de nonconformism, pentru a gati cu placere de fiecare data. Optati pentru un panou vertical cu monede, panou care sa faca corp comun cu blatul din bucatarie. Astfel, obiectele mici nu vor mai cadea dupa mobila si in plus, veti obtine un design interior cu adevarat special. Pentru a obtine acest tip de amenajare in bucatarie, va recomandam sa apelati la un specialist in domeniu, care sa va ajute sa obtineti efectul dorit. Asadar, strangeti cat mai multe monede de 5 bani si nu va mai incarcati in zadar portofelul cu maruntis.

 

Mobilier imbracat in monede

accesorii din monede
accesorii din monede

In orice incapere, alegerea unei piese de mobilier mai speciale este inevitabila. Pentru a decora cu monede, alegeti mai intai mobilierul dorit: masuta de cafea, o comoda etc. Apoi, realizati formele dorite din monede pe aceasta suprafata. Este o idee creativa si indrazneata, sunteti de acord cu noi?

 

Decoratiuni interioare inedite

decoratiuni interioare
decoratiuni interioare

Oferiti incaperii o nota de personalitate cu ajutorul unor monede. De data aceasta, procedeul nu dureaza atat de mult ca si la pereti sau pardoseala, iar efectul este la fel de inedit. Apelati la o rama foto din lemn, o vaza simpla sau chiar un tablou. Cu lipici, puteti lipi monedele cu usurinta de suprafata decoratiunilor in forma dorita. Numarul de monede variaza in functie de obiectul ales.

Pentru a obtine efectul dorit, va sfatuim sa va inarmati cu indemanare si multa rabdare! Asadar, aveti tot ce va trebuie ca sa porniti la treaba. Va dorim mult succes!

 

Sursa poze: http://www.pinterest.com/pin/210543351302883818/

http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2013/10/514-630×630.jpg

http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2013/10/1215.jpg

http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2013/10/160.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar