img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Cum sa ne amenajam dormitorul in stil country

Cum sa ne amenajam dormitorul in stil country

Acest stil de amenajare ma duce cu gandul la casa bunicilor, mult alb in amenajarea camerelor, poze vechi si la incaperi spatioase si luminoase. Cei care au copilarit in casa bunicilor, stiu despre ce vorbesc. Asadar, stilul country este reprezentat cu precadere de prezenta lemnului in piesele de mobilier, multa simplitate in amenajare si accente romantice in decor.

 

 

Stil country: versatilitate in timp

Inainte de toate, acest spatiu trebuie sa ofere multa relaxare si confort. Astfel, optati pentru o saltea de pat potrivita, perne mari si pufoase, dar si o cuvertura comoda. Mizati pe simplitate si minimalism, care sa ofere senzatia unui design interior cald si primitor.

 

stil country
stil country

In amenajari dormitoare, puteti opta pentru varianta clasica sau moderna a acestui stil country, regasit in special in case si vile. Este un stil care poate fi adaptat cu usurinta in functie de gusturile fiecarei persoane.

 

Dormitorul in stil country ar trebui amenajat cu mobila lemn masiv, iar duritatea sa poate fi mascata cu diferite modele pastelate regasite in lenjeria de pat, tapet sau decoratiunile interioare. Pentru o atmosfera eleganta si feminina, apelati la alb in amenajarea dormitorului si modele din natura, care sa ofere un suflu incaperii.

 

stil country
stil country

Ca si decoratiuni interioare, puteti apela la oglinda veche a bunicii pe care sa o reconditionati sau sa realizati un colaj de poze vechi din albumul parintilor pe un panou mare din pluta.

 

In cazul in care optati pentru un dormitor in stil country modern, va sfatuim sa utilizati o culoare de amenajare in tonuri reci, care sa fie in contrast cu prezenta lemnului. Adauga accente simple si totodata moderne, precum o veioza retro intr-o culoare puternica, sau o perne inscriptionata.

 

Asadar, dormitorul in stil country este reprezentat de cat mai multa simplitate si confort, doua conditii esentiale pentru o incapere primitoare si relaxanta. In functie de preferintele dumneavoastra, puteti alege un stil de amenajare clasic sau modern pentru a obtine dormitorul pe care vi-l doriti.

Mult succes in amenajare!

Sursa poze:

http://www.housetohome.co.uk/bedroom/picture/simple-country-bedroom

http://indulgy.com/post/KIX7Ro7XQ1/country-bedroom

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar