img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Cum sa maschezi televizorul in amenajari living

Cum sa maschezi televizorul in amenajari living

Multe persoane nu doresc sa evidentieze prezenta televizorului in living, din contra. Cauta solutii pentru a masca din dorinta pur estetice, sau pentru a nu reprezenta o tentatie zilnica. Dar daca exista idei practice de mascare si de depozitare inteligenta, avem numai de castigat. Iata ideile noastre!

Panou cu usa glisanta

Televizoarele LCD ne ofera posibilitatea de a apela la diverse idei de amenajare care ne permit mascarea acestui dispozitiv in mod inteligent. In amenajari interioare living, putem profita de zona unui perete in care sa amenajam un panou cu usa glisanta. Avantajul acestuia nu este numai de a masca televizorul si mobilierul de depozitare, dar astfel nici nu incarca vizual incaperea.

Avantaje:

  • decor curat
  • spatiu mult mai incapator

Mobilier living cu spatiu in interior

mascare televizor in amenajari living
mascare televizor in amenajari living

Mobila obisnuita folosita in camera de zi ofera mai mult spatiu de depozitare. Aici putem stoca carti, diverse suveniruri, rame foto, vaza si tot felul de accesorii de care avem nevoie. Insa ce ar fi daca am amenaja un spatiu inchis in aceasta zona pentru televizor? Un dulap cu inchidere poate fi o idee geniala pentru cei care isi doresc ascunderea inteligenta a televizorului.

Avantaje:

  • depozitare practica
  • decor neconventional

Mobilier de perete cu oglinzi

Amenajeaza un design interior living curat si primitor, fara a incarca spatiul din aceasta incapere. Astfel, putem opta pentru un mobilier de perete cu ajutorul careia sa profiti de zona oferita de living. O mobila cu oglinzi pentru televizor reprezinta o solutie practica de mascare, care va oferi iluzia de mai mult spatiu datorita oglinzilor.

Avantaje:

  • nu incarcam spatiu
  • design interior modern

Spor la amenajari practice!

Sursa poze:
http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2015/12/how-to-hide-your-tv-in-the-living-room.jpg
http://blog.laurelandwolf.com/hidden-treasures-how-to-hide-your-tv/?utm_swu=4423

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar