img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Cum sa infrumusetam ghivecele pentru flori

Cum sa infrumusetam ghivecele pentru flori

A venit vremea calduroasa si este momentul ideal sa amenajam flori deosebite, de sezon. Ii sfatuim pe norocosii care au case si vile sa profite de spatiul de care dispun si sa isi amenajeze terase si pergole cu ghivece pentru flori.

Exista in comert numeroase ghivece, de diferite dimensiuni, care asteapta sa fie achizitionate. Insa oferta este destul de limitata in ceea ce priveste creativitatea lor. De aceea, nu ne ramane decat sa ne punem mintea la contributie si sa ne facem gradina sau terasa remarcate. Cu un strop de imaginatie, veti obtine rezultate remarcabile.

1.    

Picturi pe ghivece de flori

Va mai aduceti aminte de orele de desen? Acum este momentul sa va dovediti indemanarea. Luati o pensula si apelati la acuarele in diferite culori cu ajutorul carora sa pictati mesaje sau forme reprezentative pe ghiveci. Rezultatul va fi un ghiveci de flori cu personalitate, care va capta atentia.

2.    

Scoicile si marea intr-un ghiveci

Exista obiceiul ca de fiecare data cand merg la mare, oamenii aduc acasa scoici. Daca mergeti la mare anul acesta, sa nu uitati de faimoasele scoici. Este o modalitate creativa de a infrumuseta un ghiveci mult prea simplu si banal. Faceti rost de un lipici rezistent pentru suprafata ghiveciului respectiv si lasati imaginatia sa prinda viata.

3.    

Un ghiveci de flori elegant

O idee inedita este sa aplicati bucati de dantela pe suprafata unui ghiveci. Daca aveti un material din dantela uzat, pe care nu-l mai utilizati, folositi-l cu incredere pentru a obtine un ghiveci elegant si creativ.

4.    

Mozaic din pietre mici

O alta modalitate inedita de a personaliza un ghiveci, este de a realiza un mozaic format din pietre de dimensiune mica.

Datorita suprafetei sale, este nevoie sa izolati ghiveciul si sa folositi o vopsea de grunduire inainte de procesul de decorare. Apoi, aplicati un adeziv rezistent pentru a lucra cu usurinta pe suprafata ghiveciului.

Ce parere aveti de aceste idei pentru ghivece de flori? Care idee va place in mod deosebit?

 

Sursa foto: http://www.bystephanielynn.com/2012/02/40-ideas-to-dress-up-terra-cotta-flower-pots-diy-planter-crafts-saturday-inspiration-ideas.html

http://pinterest.com/pin/441071357225884975/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar