Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Cum sa folosim motivele tribale in amenajari interioare si sa evitam monotonia
Cum sa folosim motivele tribale in amenajari interioare si sa evitam monotonia

Cum sa folosim motivele tribale in amenajari interioare si sa evitam monotonia

In ultimul timp, v-am vorbit mult despre diferite motive si pattern-uri pentru un design interior vibrant, care sparge monotonia oricarei incaperi. Astazi, este randul sa vorbim despre motivele tribale in interioare case si cum sa obtinem un design interior demn de paginile unei reviste de profil.

 

Cum recunoastem motivele tribale

Motivele tribale reprezinta un imprimeu traditional de inspiratie azteca, asiatica, western etc. Toate aceste forme inedite ofera un design interior vibrant si iesit din tipar. De regula, motivul traditional este cel care primeaza, insa poate fi combinat si cu alte motive noi, precum cele geometrice.

 

motivele tribale in amenajari interioare

motivele tribale in amenajari interioare

Amenajari interioare indraznete si nonconformiste

Motivele tribale sunt colorate si se regasesc in special in paturi si covoare. Ele pot fi asociate cu stilul de amenajare rustic si confera un aspect global si etnic casei voastre. Optati pentru mobilier din bambus si lemn masiv, pentru a pastra aspectul traditional al incaperii.

motivele tribale in amenajari interioare

motivele tribale in amenajari interioare

Avand in vedere ca motivele tribale sunt destul de colorate si dinamice, paleta cromatica a incaperii ar trebui sa fie inspirata din natura, pentru un aspect vizual complementar: maro, bej, crem, auriu si tonuri caramizii.

Va recomandam sa alegeti materiale textile brodate, de inspiratie traditionala: tapiterie, draperii, pleduri, fete de masa sau lenjerie. Astfel, veti obtine un interior captivant, care va atrage atentia tuturor.

In privinta accesoriilor, alegeti decoratiuni interioare din lut, ceramica sau lemn regasite in vaze, ghivece, tablouri din natura, boluri decorative etc.

 

Va dorim multa inspiratie in amenajare!

Sursa foto:

http://www.decoist.com/2012-08-03/tribal-patterns-for-your-interior/

http://www.housetohome.co.uk/living-room/picture/tribal-inspired-living-room-1

About Rozina Fabian

Rozina Fabian lucreaza ca freelancer in copywriting&Social media. Hobby: publicitatea, voluntariatul, scrisul, poeziile si cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top