img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Cum sa decoram peretele din spatele patului

Cum sa decoram peretele din spatele patului

In amenajari dormitoare, patul reprezinta obiectul central al incaperii. Cu toate acestea, nu trebuie sa neglijam nici peretele din spatele sau din punct de vedere estetic si decorativ.

Pentru a evidentia peretele dar si patul in care dormim, putem sa luam in calcul urmatoarele solutii:

 • decoratiuni perete
  decoratiuni perete

  O prima solutie ar putea fi vopsirea peretelui intr-o singura culoare. Daca restul peretilor sunt albi, o culoare aprinsa va crea un design interior modern si va scoate in evidenta acest mobilier.

 • Pentru o atmosfera nonconformista, alegeti un sticker sau tatuaje de perete reprezentative pentru dumneavoastra si care va vor inveseli diminetile in fiecare zi.
 • Daca sunteti o fire mai romantica, realizati un colaj inedit din pozele preferate pe care sa le decorati pe peretele de deasupra patului. Aceasta solutie va oferi dormitorului si un plus de creativitate.
 • decoratiuni perete
  decoratiuni perete

  Achizitionati din comert elemente de decor de diferite dimensiuni precum tablourile cu peisaje si amenajati-le pe peretele din spatele patului.

 • Pentru un plus de creativitate, realizati o nisa in perete cu niste rafturi practice pe care sa amenajati diverse decoratiuni interioare: rame foto, vaza cu flori, lumanari etc.
 • Pentru a crea iluzia unui dormitor spatios, decorati peretele din spatele patului cu o oglinda mare, sau unele mai mici.
 • Exista in comert diferite litere mari din lemn sau plastic pe care le puteti amenaja pe perete, ca sursa de inspiratie. Am vazut cuvinte precum: Mr si Mrs, Dream, Love, Live etc.
 • decoratiuni perete
  decoratiuni perete

  In camera copilului, puteti apela la o tabla speciala pe care copilul poate desena cu creta colorata tot ce-i trece prin minte. Este o modalitate interesanta de a-i stimula imaginatia si de a-l invata sa nu deseneze direct pe perete.

 

Care dintre aceste solutii va surade mai mult? Impartasiti-ne parerea dumneavoastra printr-un comentariu.

Sursa foto:

http://decoholic.org/2012/02/25/bedroom-wall-decoration-ideas/

http://www.amazinginteriordesign.com/unique-playful-butterfly-decor/butterfly-bedroom-wall-decor-ideas/

http://pinterest.com/pin/274297433525815064/

 • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar