img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Cum sa ai mai mult loc pentru carti in casa

Cum sa ai mai mult loc pentru carti in casa

Una dintre problemele cu care se confrunta oamenii este spatiul in amenajari interioare. Cei mai multi locuiesc in apartamente si garsoniera, iar acest lucru ne impiedica sa ne bucuram de un spatiu incapator. Cu toate acestea, exista multe trucuri la care putem apela pentru a profita de fiecare colt din casa. Daca esti fan/fana carti si vrei sa amenajezi in casa ta un loc special pentru ele, atunci tine cont de urmatorul truc: amenajeaza o mica biblioteca deasupra patului din dormitor.

Headboard sau locul creativ pentru carti

Daca iti place sa citesti, cu siguranta te gandesti deja la viitoarea biblioteca. Insa, nu intotdeauna ai la dispozitie si un spatiu corespunzator. Un mobilier care sa serveasca in totalitate acestui scop ocupa destul de mult spatiu intr-o incapere. Apeleaza la solutii mai pratice, precum amenajarea unei mici biblioteci cu carti deasupra patului. Ai doua optiuni: fie apelezi la cateva rafturi, fie la un mobilier in spatele patului in functie de zona in care se afla patul in dormitor.

Daca alegi rafturi, atunci dormitorul va fi mai aerisit si vei putea apela la tot felul de decoratiuni interioare care sa inveseleasca atmosfera in design interior. In amenajari dormitoare, rafturile iti permit sa adaugi cutii de bijuterii, tablouri, lumanari sau alte decoratiuni care iti sunt dragi. De asemenea, daca nu gasesti deja o optiune atragatoare in comert, poti vopsi chiar tu rafturile in culoarea preferata. Astfel, vei obtine un interior asa cum ti l-ai imaginat mereu.

Opteaza pentru un mobilier in situatia in care incaperea este mai spatioasa decat celalalte din casa. Fie ca alegi un mobilier pe tot peretele sau poate unul mai mic, aceasta zona de amenajare este extrem de practica si te va ajuta sa castigi mai mult spatiu in casa. In plus, vei putea sa-ti amenajezi toate cartile asa cum iti doresti: dupa culoare, sau in ordine alfabetica. Cunoscatorii inteleg la ce ma refer. 🙂

Asadar, nu renunta la un spatiu dedicat cartilor tale preferate, chiar daca ai mai putin spatiu in casa. Gaseste solutiile care ti se potrivesc, poate chiar cea pe care ti-am oferit-o in acest articol. Spor la treaba!

Sursa poze:
http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2015/10/Creative-headboard-with-open-shelving-areas.jpg
http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2015/10/Bookshelf-headboard-that-separates-two-sections-of-a-room.jpeg
http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2015/10/Custom-pallet-headboard-with-built-in-side-tables.jpg
http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2015/10/Large-and-wide-white-bookshelf-with-beach-themed-accessories.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar