img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Cum reusesc LED-urile sa schimbe design-urile interioare

Cum reusesc LED-urile sa schimbe design-urile interioare

Corpurile de iluminat pot face minuni in mediul de casa/locuinta. Ele nu numai ca ajuta ci si indeplinesc sarcinile mai usor, dar deasemenea imbunatatesc si decorul casei. Scopul iluminatului decorativ este crearea starii de spirit. Indiferent ca este folosit in interiorul casei sau ca si iluminat exterior joaca un rol important.

spatiu iluminat cu LED
spatiu iluminat cu LED

Dupa ce lumina soarelui nu este disponibil 24 de ore pe zi , asa ca trebuie sa ne gandim sa aplicam lumini artificiale dupa caderea serii. Lumina naturala a soarelui ne relaxeaza, bine dispune, insa zilele morocanoase, diminetile gri, cu ceata  – ne deprima. Asa ca trebuie sa facem ceva, sa inlocuim razele soarelui cum putem.

 

Este in tendinte de putin timp ca designerii de interior sa adauge lumini cu LED (Light – Emitting Diode, diode emitatoare de lumina) -uri in dormitoare, living-uri si chiar si in bucatarii.

Luminile  cu LED-uri pot fi personalizate, in diverse nuante si culori, in functie de preferinte. Pot fi adaptate la spatiul Dvs., in functie de starea de spirit sau atmosfera pe care doriti sa creati.

benzi de LED-uri perfecte pentru scari
benzi de LED-uri perfecte pentru scari

Cald, confortabil, rece – aceste lumini cu LED pot rezolva diferite probleme.  Aceste LED-uri uneori chiar au posibilitatea de a fi diminuate sau accentuate, in functie de dorinte. Exista numeroase posibilitati de combinare  a LED-urilor, satisfacand astfel dorinta Dvs. pentru a obtine o locuinta uimitoare si conform stilului Dvs.

LED-urile – un stil de viata  iluminat

Lumina frumoasa a LED-urilor nu sunt numai pentru case private, ci si perfecte pentru locatii, cluburi, restaurantE, bai, scoli, gradinite creand o atmosfera intima si datorita multor avantaje. Durata de viata a LED-urilor este intre 50.000-100.000 de ore ceea este de multe ori mai mare decat celelalte surse de lumina. Consumul de energie electrica este foarte mic. Putem ilumina o incapere pe durata noptii sau 24/24 aproape fara cheltuieli. Rezistenta la impact si eficienta este mult mai mare decat cel al tovarasilor sai.

Nu contine materiale toxice, iar posibilitatile de utilizare sunt multiple. La aceasta contribuie si faptul ca nu se incalzesc ca si becurile traditionale, astfel incat pot fi utilizate in mai multe locuri, incorporate in mobilier, iluminat retras, etc.

Iluminatul incorporat este perfect realizabil cu benzi de LED-uri. Datorita tolerantei dovedita fata de umiditate, benzile de LED-uri pot fi folosite si in exterior. Iar versiunea anti-apa poate fi folosita si in bazinele de inot.

Sa ne lasam purtati de val, imaginandu-ne ca LED-urile pot transforma casa, sa fie mai eleganta, mai personalizata, intr-un cuvant sa cream propriul design interior.

Sursa poze: http://photovide.com/led-interior-lighting/

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar