img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Cum integram scaune vintage in design interior

Cum integram scaune vintage in design interior

Orice piesa de mobilier si orice detaliu este important in stilul de amenajare pe care ni-l dorim in incaperea respectiva si in intreaga locuinta. Chiar daca detaliile nu se incadreaza in acelasi stil de amenajare, este important contrastul final si combinatia de culori la care apelam. Astfel, scaunele vintage pot fi integrate cu usurinta in orice interior daca tinem cont de cele doua aspecte.

Scaune vintage: oldies but goldies

scaune vintage in interioare moderne
scaune vintage in interioare moderne

Vintage este un stil de amenajare poate mai mult pentru romantici, pentru cei care apreciaza lucrurile de valoare care isi pastreaza trendul in continuare. Opteaza pentru scaune vintage indiferent de stilul de amenajare din incaperea respectiva. Daca alegi aceasta piesa de mobilier si vrei sa o integrezi intr-un decor interior, atunci o poti combina cu stilul modern, contemporan chiar si cel simplist, care va oferi un punct de atractie in incapere. Pastreaza acest design interior si accentueaza acest detaliu „nemuritor”. Daca iti doresti ceva mai mult de atat, poti alege o veioza sau o oglinda supradimensionata pe perete care sa fructifice cu succes intregul decor.

Culori si combinatii cu scaune vintage

scaune vintage - eleganta si confort
scaune vintage – eleganta si confort

Culorile sunt importante in amenajari interioare, tocmai de aceea combina un scaun vintage cu restul culorilor din incapere. Daca ai optat pentru culori de interior aprinse, asigura-te ca si scaunul ofera acea paleta de culori. Obtine un design interior neconventional prin alegerea unui scaun vintage, o masa de birou de sticla si o oglinda supradimensionata in incapere. Rezultatul? Un decor modern si luminos, care va capta atentia de la prima privire. Fie ca achizitionezi un scaun vintage dintr-un magazin de antichitati sau cumperi unul stilizat deja, cu siguranta iti doresti un astfel de model la tine acasa in care sa te relaxezi la finalul zilei.

Sursa poze:
http://www.digsdigs.com/photos/ways-to-incorporate-antique-chairs-into-modern-decor-8.jpg
http://www.digsdigs.com/photos/ways-to-incorporate-antique-chairs-into-modern-decor-15.jpg
http://www.digsdigs.com/photos/ways-to-incorporate-antique-chairs-into-modern-decor-21-554×1115.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar