img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Cum arata o moderna casuta pentru pasari?

Cum arata o moderna casuta pentru pasari?

Iubiti pasarile si va incanta ideea de a avea o casuta pentru pasari? Casa in care sa le puneti de mancare seminte si sa aveti grija de ei in timpul verii, dar mai ales in gerul friguros al iernii?

casuta pentru pasari
casuta pentru pasari

Artistii moderni au cateodata idei inedite, indiferent ca este vorba despre accesorizarea interioarelor sau adaugarea unui plus de creativitate exteriorului.

Cum credeti ca ar arata acoperisul casei dumneavoastra cu un astfel de casuta pentru pasari? Sau peretele casei vazuta de pe strada?

Artistul Shuchun Hsiao a luat iconita hartii Google si a dus creativitatea mai departe, realizand Casuta de pasari Google, o casuta moderna pentru a gazdui pasarile atat in spatiile private cat si in spatiile urbane.

casuta pentru pasari
casuta pentru pasari

Dezvoltatorul doreste ca simbolul de iconita sa devina un punct de reper pentru pasari.

La fel ca si la oameni, iconita incearca sa aiba rolul de harta pentru pasari de a gasi drumul spre aceste casute ca si destinatie. Capteaza ochii, dar nu deranjeaza, o astfel de casuta pentru pasari creaza o decoratiune  interesanta peisajului.

Casuta pentru pasari un accesoriu al casei

casuta pentru pasari
casuta pentru pasari

Artista Klass Kuiken a dezvoltat ata pentru casele din zona urbana cat si cele din zona rurala, o tigla tip casuta pentru pasari, care se integreaza perfect in proiectarea unui acoperis. Asigurand in acelasi timp un mediu propice pentru pasari.

Prin aplicarea acestei tigle pe acoperis se creaza o casa primitoare si calduroasa pentru pasarile locului, dar nu numai atat, ci si ceva placut ochilor. Tigla este realizata dintr-un material  rezistent la temperaturi extreme, astfel nu se desface in gerul din timpul iernii.

casuta pentru pasari
casuta pentru pasari

Producatorul ofera un pachet intreg , adica:

  • casuta pentru pasari,
  •  cu un cos special,
  • un stick detasabil,
  • instructiuni de intretinere.

 

Este important ca, aceste  casute sa fie plasate pe partea de nord sau est a acoperisului, de preferat in plin soare.

Aruncati o privire la aceste design-uri simple, dar foarte inteligente….

 

Sursa poze:
http://shuchunhsiao.com/#ccc/custom_plain

http://www.klaaskuiken.nl/birdhouse.html

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar