img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Copii / Cum amenajam camera copilului – design interior culori pereti

Cum amenajam camera copilului – design interior culori pereti

Design interior culori pereti, pardoseala sanatoasa si cu idei  bune de decorare putem transforma camera copiilor intr-o lume fantastica, unde copii se simt bine. Copii au nevoie de un spatiu unde se pot juca, zburda, desena sau picta…intr-un cuvant, sa fie in lumea lor. Astfel, trebuie sa tinem cont si de dorintele copilului: fetitele pot fi mici printese sau balerine, baietii, chiar un mic cavaler, soldat sau pirat. Deci, la alegerea de design interior culori pereti, pardoseala, decoratiuni si accesorii ar fi bine daca selectam unul dintre aceste teme, ca baza pentru amenajarea camerei copilului.

Lumea copiilor, camera de vis, design interior culori pereti

Kids room@newwealth

Culorile, pardoseala, decoartiunile si designul corespunzator joaca un rol foarte important in camera copiilor. Lumea copiilor este plina de culoare, zambete si viata, iar asa trebuie sa fie amenajata si camera lor. In design interior culori pereti trebuie sa folosim culori deschise, luminoase si vesele. Astfel, culoarea rosie este revigoranta, stimulatoare si este utila copiilor mai linistiti, ea provoaca la actiune. Culoarea albastra are un efect  linistitor, aceasta se poate utiliza atunci cand copilul este mai tensionat sau retras (fricos). Culoarea verde invita la calm, relaxare si este foarte buna in special in camera cu copii plini de viata. Decoratiunile pentru pereti nu pot lipsi din camera copiilor: picturi, poze, postere sau tatuaje sunt printre preferintele copiilor.

Pardoseala, mobilier, accesorii

@tapetenpics

La alegerea pardoselii trebuie sa va amintiti ca copiii petrec aproape tot timpul jucandu-se pe podea. Astfel, pardoaseala camerei unui copil ar trebui sa fie confortabila,usor de intretinut si rezistenta. Mobilierul ar trebui ales cu colturi mai rotunjite, astfel se pot evita mici accidente nedorite. Covorase, perne, paturi si canapele moi confera camerei o atmosfera confortabila si primitoare. Practici sunt si niste saci de sezut care pot fi utili atunci cand sunt primiti oaspeti.

Cu design interior culori pereti, pardoseala, mobilier, decoratiuni, accesorii si jucarii bine selectate creeam o lume de vis pentru copii nostrii. Iar, atunci cand ei se simt bine si sunt in siguranta, noi parintii suntem fericiti si multumiti!

Sursa foto articol Flickr: @dimsis

 

 

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar