img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Culoarea indigo in amenajari interioare

Culoarea indigo in amenajari interioare

Indigo este o culoare electrizanta care capteaza atentia in orice interior. Formata din tonuri de albastru, este o culoare potrivita atat pentru un stil feminin cat si unul masculin. Culoarea indigo poate fi abordata cu succes in orice incapere din casa pentru a oferi un plus de culoare si prospetime. Apelati la culoarea indigo pentru un design interior modern si elegant care sa inveseleasca orice interior.

Mobilier in tonuri de albastru

culoarea indigo in amenajari interioare
culoarea indigo in amenajari interioare

Apelati la culoarea indigo in mobilier daca va doriti sa oferi un efect vizual dinamic unui interior. Mobila redata in tonuri de albastru este potrivita inclusiv temei marine, care sa ne reaminteasca in permanenta de anotimpul calduros. O canapea sau un fotoliu completate de perne cu imprimeu nautic este tot ce aveti nevoie pentru efectul varatic dorit. De asemenea, imprimeul in dungi poate fi abordat cu scopul de a accentua tema marina in design interior.

 

Pereti imbracati in culoarea indigo

In amenajari interioare case, peretii imbracati in culoare reprezinta o alegere indrazneata care cu siguranta va atrage reactii pozitive. Indigo nu este o culoare care trece neobservata, fie ca este vorba de albastru royal sau albastru marin inchis. Se spune ca albastrul este o culoare care induce o stare de calm, meditatie si liniste interioara. Aceasta poate fi combinata cu tonuri neutre de alb, bej sau chair culori indraznete precum verde smarald. Insa nu o utilizati in exces! Pentru a obtine un efect vizual placut, alegeti sa abordati culoarea indigo pe un singur perete din incapere.

 

Materiale textile in amenajari interioare

accesorii in culoare indigo
accesorii in culoare indigo

Metoda cea mai rapida si economa de a utilizat culoarea indigo este in materiale textile. Culoarea cernelii poate fi obtinuta printr-o lenjerie de par eleganta, un covor cu imprimeu in indigo, o perdea pana in pamant sau pur si simplu alegerea unor perne mari care sa imbogateasca vizual o incapere. Pentru abordarea unui stil masculin in incapere, aceasta culoare se afla printre cele mai inspirate alegeri!

Apelati la culoarea indigo in spatiul dorit pentru a obtine interioare moderne si pline de viata. Mult succes!
Sursa poze: http://www.coastalshorecreations.com/2013/05/navy-and-white-coastal-living-rooms.html

http://xoxo-pinkandgreen.tumblr.com/post/32201270270

http://www.styleathome.com/homes/interiors/interior-contemporary-romance/a/54835/8

http://43a7183y5zx2q5qg935lc2o59l.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/01/SuzanneGorman-darkdining1.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar