img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Cu toate simturile in mijlocul febrei fotbalului!

Cu toate simturile in mijlocul febrei fotbalului!

 

Pentru cel mai mare spectacol din lume am gasit un obiect de design foarte potrivit: un scaun pentru adevaratul fan al fotbalului!

In domeniul designului de interior cotidian un rol foarte important joaca felul cum este proiectata si amenajata o incapere, unde ne putem relaxa si unde sa ne simtim bine. Oamenii isi doresc cu ardoare sa aiba o locuinta comfortabila si utila in acelasi timp. Totodata isi doresc sa se simta in siguranta si protejati in locuinta lor. De aceea este foarte necesar sa se tina cont de ambientul care urmeaza a fi proiectat. Ambientul trebuie sa fie unul foarte deosebit in functie de gusturile, cerintele si necesitatiile personale.

Fiecare om are gusturi diferite in alegerea culorilor camerelor, nuanta pardoseliilor, stilul mobilierului, alegerea draperiilor sau a anumitor obiecte de decor personalizate!

Tinerii in general isi doresc o camera moderna, copiilor le plac peretii colorati cu diferite personaje din basme, iar barbatiilor pasionati de fotbal sigur le-ar placea o camera al lor unde s-ar putea uita in liniste la meciurile echipei favorite si nu numai!

Intro astfel de camera este nespus de important locul de unde privim aceste minunate si tensionate partide de fotbal. O canapea comfortabila sau un fotoliu pe masura ar fii o solutie ideala. Totusi sunt persoane care si-ar dori ceva mai special!

Un scaun in forma de minge este o posibilitate unica de a trai intensitatea meciurilor. Se poate spune ca stai in fotoliul castigatorului, a regelui fotbalului! Acest fotoliu combina intrun mod extravagant sederea cu fotbalul. Acesta poate fi visul oricarui barbat pasionat de fotbal!

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar