img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Birou / Creativitate in spatiul de lucru in case si vile

Creativitate in spatiul de lucru in case si vile

Fiecare spatiu din case si vile  ar trebui construit astfel incat sa ne simtim in largul nostru, de aceea nu ar trebui sa ignoram construirea unui spatiu dedicat activitatii de creatie si de munca individuala.

amenajari in case si vileDesignul interior in amenajarea unui astfel de loc in case si vile ar trebui ales in functie de personalitatea fiecarei persoane in parte, adaugand decoratiuni interioare si diferite piese care ne inspira si care ne aduc zambetul pe buze. Fiecare spatiu din case si vile  trebuie sa ne spuna o poveste. Iar coltul nostru de lucru ar trebui sa fie locul nostru preferat, in care vorbim in scris vrute si nevrute cu prietena noastra cea mai buna, agenda personala, in care ne „certam” cu fratii mai mici, ciornele pentru ca ne fura ideile si in care ne luptam zilnic cu creativitatea cuvintelor. Astfel, spatiul de lucru ne spune povestea proprie, a personalitatii si a mentalitatii noastre si locul care ne citeste ca si cum am fi o carte larg deschisa.

Cum putem amenaja un astfel de loc in case si vile?

amenajari in case si vileAmenajarile interioare in construirea unui birou de lucru ar trebuie sa presupuna organizarea fiecărui lucru in parte, incepand de la mobilier, pana la decoratiuni specifice. Creativitatea este recomandata a fi utilizata, astfel ca am putea transforma o debara veche intr-un loc primitor si plin de viata, in care ideile se simt ca acasa. Putem alege niste culori de interior pastelate, care sa ne inveseleasca seara, dupa o lunga zi de lucru.

amenajari in case si vilePutem alege o mobila clasica de birou, din lemn masiv sau una mai moderna, poate colorata, in functie de ceea ce ne dorim. Imaginatia nu are limite, asa ca va rog sa profitati din plin de ea! Pe peretele din fata biroului putem prinde cateva suporturi de lemn, pe care sa asezam cartile noastre preferate, sau revistele de specialitate. De asemenea, putem aseza cu grija cateva obiecte nelispsite: un ceas, un suport cu instrumente de scris, o rama foto, etc. Pentru o mai mare diversitate, putem cumpara un panou din lemn, pe care sa lipim post it-uri, sa scriem citate motivationale sau orice alte lucruri care ne inspira si ne plac. Idei sunt destule.

amenajari in case si vileCe parere aveti de propunerile noastre? Aveti un asemenea loc in casa voastra?

Sursa poze:

http://pinterest.com/pin/52424783132280872/

http://pinterest.com/pin/69242912990302696/

http://pinterest.com/pin/69242912990303388/

http://pinterest.com/pin/52424783132309550/

http://pinterest.com/pin/69242912990302704/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar