img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Covor inedit ce infatiseaza natura in locuinta

Covor inedit ce infatiseaza natura in locuinta

Natura va reprezenta mereu o adevarata sursa de inspiratie in amenajari interioare. De data aceasta, aveti la dispozitie o alternativa care cu siguranta va oferi locuintei un aspect inedit.

Aveti la dispozitie in comert o varietate mare de covoare pe care sa le folositi in interiorul casei voastre. De data aceasta, va recomandam un model de covor neconventional care infatiseaza aspecte din natura. Alegerea acestui tip de covor va oferi impresia ca va aflati in mijlocul naturii si ca pasiti pe iarba.

Un covor desprins din natura

covoare inedite
covoare inedite

Aceasta idee inedita apartine firmei Ege, un producator de covoare din Danemarca, care a lansat o colectie de covoare inspirate din natura. Totul a pornit de la dorinta de a a duce natura mai aproape de omul modern. Covorul este conceput dintr-un material organic, cu modele fotografice inspirate din culorile si formele naturii inconjuratoare. Acesta este realizat astfel incat sa fie integrat in orice spatiu mai mic sau mai mare din interiorul casei.

 

covoare inedite
covoare inedite

Cu aceasta alternativa de amenajare, veti obtine un design interior rustic, care sa confere o atmosfera relaxanta si confortabila. Un parchet simplu poate fi imbracat cu acest model de covor, care sa-i ofere un aspect real desprins din natura.

Este o alternativa inedita de a inlocui banalul linoleum cu un covor care sa ofere personalitate si caracter unei incaperi. Covorul poate fi amenajat in orice incapere, in functie de preferintele dumneavoastra.

Ce parere aveti de acest covor inspirat din frumusetea naturii? Ati opta pentru un astfel de model inedit?

Sursa poze:

http://www.egecarpets.com/collections/nature-super-nature.aspx?PID=1869

http://freshome.com/2011/12/09/bringing-nature-indoors-with-ege-carpets/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar