img
Home / Living / Colt de lectura in case moderne

Colt de lectura in case moderne

Colturile de lectura si zonele de biblioteca din case moderne sunt locurile perfecte pentru a opri timpul si de a scapa de lumea reala cu o opera de fictiune, roman sau de a pastra si studia cartile de specialitate.

scaun de citit in case moderneIn cazul in care nu dispunem de un spatiu mai mare in casa pe care sa o dedicam cititului, putem crea atmosfera si cu ajutorul unui  scaun.  Acest scaun suport este o modalitate excelenta de a tine la indemana  materialele de citit, fara a depasi limitele in camera. Un scaun confortabil de biblioteca este solutia ideala si se integreaza perfect in case moderne, insa sa nu uitam de sursa de iluminat deasupra capului pentru a preveni oboseala ochilor.

scaun de citit in case moderne…Insa nimic nu este mai placut sa citim o carte buna langa un semineu in care focul racneste…


Cititul in case moderne

scaun de citit in case moderneLa alegerea locului pentru citit sa ne amintim sa fie o zona linistita a casei, pentru a ne permite o concentrare, relaxare, privind afara pe geam sa vedem o gradina senina, plina cu flori si copaci…este o senzatie pur si simplu de nedescris.

Indiferent  in ce mod doresti sa utilizezi coltul de lectura, speram ca imaginile si ideile te vor inspira referitoare la modul de a crea o mica – sau mare – biblioteca in casa ta.

scaun de citit in case moderneUnde iti place sa citesti ? Ai un loc aparte in casa ? Sau…..citesti unde apuci? M-ar interesa parerea ta.

Sursa : http://www.home-designing.com/2012/11/reading-spaces

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar