Home / Living / Cinewall-Multimedia
Cinewall-Multimedia

Cinewall-Multimedia

In fiecare domeniu este loc pentru schimbul de informatii, deoarece  mass-media joaca un rol deosebit de important ca mediator. Sistemul Cinewall  multimedia trebuie sa faca parte din mobilierul obligatorie a amenajarii interioare, deoarece ecranele plate sunt preferate in primul rand de cabinete, sali de asteptare, holuri de hotel, sali de conferinţe sau sali de cursuri.

Cu toate acestea, eleganta si rafinamentul unui apartament sufera considerabil indiferent daca este LCD sau  plasma, in cazul in care cablurile de alimentare  sunt vizibile. Acest sistem incearca sa ascunda salata de cabluri.

Cinewall este  panoul inovator pentru peretele unui apartament care poate fi foarte decorativ, cu  structuri simple si flexibile pentru a fi introduse cu usurinte in perete. Constructia permite o combinatie ordonata si corespunzatoare cu diverse aparate, inclusiv mascarea cablurilor. Mutarea acestor elemente decorative din lemn furniruit Cinewall se pot realiza in orice moment . Barele de jos montate lateral pot fi indepartate in orice moment si refiletat.

Cinewall multimedia este disponibil in diferite decoruri. Poate fi completat cu Mediaboard sau Set de usi.

 

 

About Daniel P. Hirschi

An de fabricatie 1967. Traieste si lucreaza din 2005 in Transilvania. Fondator si Co-Proprietar la mai multe firme in domeniile Constructii si Management. Hobbies: Mancarea buna si sanatoasa, cititul, scrisul si animale de toate felurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top