img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Cine cu avant alaturi de prieteni: masa cu scaune-leagan

Cine cu avant alaturi de prieteni: masa cu scaune-leagan

Cautam intotdeauna amenajari cat mai speciale, piese de mobilier cat mai personalizate si accesorii cat mai neobisnuite. Amenajarea interioara reflecta personalitatea si gusturile si scoate in evidenta mesaje speciale. Incercand sa gasim piesa de mobilier potrivita pentru persoanele nonconformiste, pline de energie, care doresc sa fie mereu in centrul atentiei am dat peste ceva exceptional: masa cu scaune-leagan.

Un nou concept si o noua abordare pentru a servi mesele in living alaturi de prieteni se contureaza cu ajutorul acestei piese de mobilier unice. Weekend-urile vor deveni mai amuzante, sederea mai confortabila, iar leaganele vor trezi spiritul ludic din fiecare, indiferent de varsta.

idei de mobilier
idei de mobilier

Masa cu scaune-leagan este potrivita pentru mesele cu prietenii, cu familia, dar si in cladirea unei companii, pentru sedinte informale si relaxante. Masa cu scaune-leagan este este o masa artizanala din lemn de nuc, inconjurata de o constructie de aluminiu care sustine, la alegere, patru, opt sau chiar 12 scaune.

scaune-leagan
scaune-leagan

Aceasta varianta are o lungime de 1.60 metri, 1.60 metri latime si o inaltime de 2.20 metri. Masa cu opt scaune-leagan are o lungime de 2.35 metri, o latime de 1.35 metri si o inaltime de 2.20 de metri.

 

Masa cu 12 leagane este disponibila in doua variante: fie cate un scaun la fiecare capat si cinci scaune pe lateral (in acest caz sistemul are o lungime de 4.30 metri, latime de 1.40 metri si inaltime de 2.20 metri), fie cate doua scaune la fiecare capat si cate patru scaune pe lateral (varianta aceasta avand o lungime de 3.50 metri, latime de 2 metri si inaltime de 2.20 de metri).

 

In functie de preferinte, de stilul de amenajare sau de finisajul pe care il urmariti, aveti la dispozitie o gama variata de culori si finisaje.

Aceasta piesa de mobilier speciala va fi cu siguranta apreciata de toti invitatii si va crea un adevarat buzz printre cunoscutii dvs. Optati pentru un stil de amenajare mai excentric si alegeti aceasta masa pentru casa dvs!

Sursa poze: http://www.duffylondon.com/images/prod/full/237_b32a18e938b8b76a63e244039694e5c5.jpg http://2.bp.blogspot.com/-FRDudLZ1A_0/UK5kJfb36GI/AAAAAAAAGSA/Cfj43mVD_zg/s1600/swing-table-3_50902d039606ee54982f3ea9.jpg

http://img.gawkerassets.com/img/17qwpo54jo8sopng/ku-xlarge.png

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar