img
Home / CONSTRUCTII CASE ARHITECTURA / Cele mai scumpe imobile din lume

Cele mai scumpe imobile din lume

In Romania exista unul dintre cele mai scumpe imobile din lume. Mai bine zis se situeaza pe locul trei in topul celor mai scumpe imobile din lume. Este vorba despre Castelul Bran.

Topul celor mai scumpe imobile din lume

In valoare de 135 milioane $, castelul Bran a fost construit in anul 1212 si are 17 dormitoare cat si 8 hectare de teren.

Locul 2 este ocupat de Updown Court din Windlesham. Aici se poate trai ca un monarh: Avand 103 camere, acest imobil este mai mare decat Palatul Buckingham. Imobilul este proprietate a domnitorului din Dubai si dispune de un cinematograf de 50 de locuri, spatiu de wellness si o asa-numita “Panic-Room”. Facilitati suplimentare: mai multe sali de bal, teren de Squash si un heliport. Suprafata totala de teren este de 20 hectare. Imobilul mai detine un garaj pentru 8 limuzine. Valoarea acestui impresionant imobil este de 138 milioane $.

Pe primul loc se situeaza un imobil din Beverly Hills, California in valoare de 165 milioane $. Imobilul are 29 de dormitoare, 40 bai, un club de noapte in stil Art Deco si un cinema propriu. Spatiul locuit este de aproape 7.000 m2. De asemenea a servit ca culise in filmul “Nasul” in 1972 si “The Bodyguard” cu Kevin Costner. Pe langa cladirea principala cu trei etaje, construita in anul 1926, pe proprietate mai sunt situate trei piscine, doua terenuri de tenis si sase constructii anexe.

Mai multe despre cele mai scumpe imobile din lume si intregul top 10 puteti afla aici: http://www.bellevue.de

Sursa articol si foto: http://www.bellevue.de

 

 

 

 

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar