Home / Living / Cele mai extravagante culori de parchet laminat
Cele mai extravagante culori de parchet laminat

Cele mai extravagante culori de parchet laminat

In urma cu ceva timp am postat o informatie pe pagina de socializare https://www.facebook.com/constructii24.ro despre aparitia noului catalog de parchet laminat, incluzand decouri interesante. Nu ne urmariti activitatea? Va invitam sa va alaturati comunatii care ne urmaresc, astfel veti fi informat din timp despre aparitia noutatilor in sortimentul de produse comercializate de societatea SILDAN.

superglanz_extrasensitive_blue light_772302

superglanz_extrasensitive_blue light_772302

Deoarece au fost persoane care ne-au contactat si intrebat daca nu vindem parchet laminat de culoare albastru sau violet (de exemplu), cererile fiind transmise mai departe catre producatorul german si ei au raspuns pozitiv. In noul catalog veti gasi parchet laminat cu suprafata lucioasa, pe langa cele unicolore cunoscute pana acum (alb, rosu si negru) si albastru, violet, ciocolata. Incepand de acum aceste decoruri pot fi comandate la noi. Daca pana acum era doar un vis sau o discutie, acum poate fi indeplinit, realizat.

Decoruri de parchet laminat care prind viata

superglanz_extrasensitive_chocolate_772303

superglanz_extrasensitive_chocolate_772303

Despre culoarea albastru in locuinte puteti citi un intreg articol aici: http://www.constructii24.ro/culoarea-albastru-pe-pereti/, despre violet aici: http://www.constructii24.ro/alegeti-culoarea-perfecta-in-decorare-violet/ si despre ciocolata aici: http://www.constructii24.ro/secretul-succesului-culorii-maro-in-amenajare/
Asa ca, daca pana acum am optat ca aceste culori sa fie prezente in locuinta noastra, prin accesorii sau vopsind peretii, acuma cu siguranta va fi o alegere indrazneata si individuala ca pardoseala sa aiba una din aceste decoruri noi. Sa inceapa creativitatea prin folosirea acestor decoruri noi!

Tot in aceasta categorie veti gasi decoruri, ca alb Artic, gri si gri metalic. Pentru persoanele care vor ceva diferit, elegant, dar si sofisticat in acelasi timp.

Nu va costa nimic daca ne scrieti / ne sunati si ne intrebati despre caracteristici, dimensiuni si bineinteles pret (ca toti vrem sa stim cat ne costa…). Va stam la dispozitie si va ajutam cu mare placere.

 

About Kinga Monda

S-a nascut in Ajunul Craciunului in anul 1982. In cadrul companiei este angajata ca asistenta pentru conducerea firmei. Hobby: calatoriile, cititul, fotografiatul, activitati pe social media ca Facebook, Twitter, LinkedIn, etc....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top