img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Ceasuri interesante pe pereti

Ceasuri interesante pe pereti

In bucatarie discutam langa un pahar de vin, fiind un loc confortabil ca si celelalte camere ale casei. Dar uneori poate fi si mai distractiv in detrimetrul magnetilor colorati de pe frigider, prosoapelor reci de pe carlige si manere, si ceasuri de pereti amuzante.

ceasuri pe peretiCum ar fi ceasul tip omleta Fried al producatorului Locomolife.  Realizat din teflon pan-instrument ideal pentru prajit, ou prajit-un asistent frumos pentru orice bucatar, de fapt un ceas analogic, cu sageti reprezentand un cutit si furculita.

ceasuri pe peretiStudioul de design LeeLABS a creat o colectie uimitoare de ceasuri, care combina frumusetea betonului crud cu o structura digitala derivata.

ceasuri pe peretiCreate de David Waetherhead & GOOD for Thorsten van Elten aceste ceasuri sunt realizate din lemn de brad masiv cu o fata ecran-tiparite si mecanism de cuart german sunt potriviti pe orice pereti.

ceasuri pe peretiCeasurile eco-friendly realizate manual de catre Tendo Studio sunt confectionate din carton, iar „mainile“ (pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect cu decorul) pline de culoare rup inelele concentrice si unghiurile arata aproape hipnotic, creand astfel un design fabulos pe pereti atat in case si vile, cat si in birouri.

ceasuri pe peretiImagine amuzanta ne ofera acest ceas, creatorul a mentionat diverse numere intre  1-12 intr-un mod creativ.

ceasuri pe peretiPentru pasionatii de reactii chimice….Zazzle prezinta un ceas de perete personalizat, imprimat prin procesul AcryliPrintHD pentru a asigura o calitate superioara procesului de afisare.


Pereti ce atrag privirile

Aceste modele de ceasuri au loc de cinste in lista de optiuni in amenajarea interioara a locuintei, pe pereti fie in bucatarie, in living , pe hol sau in oricare alta incapere. Ceasurile haioase vor bucura atat proprietarii cat si pe invitatii acestora.

Nu sunt distractive modelele prezentate in acest articol ? Tu ce model ai pune de pereti? Preferi ceasurile  „obisnuite“ sau ai opta pentru schimbare?

Sursa poze:

http://thedesignerpad.com/blog/

http://lakbermagazin.hu/otletek-lakasdekoracio/1628-egyedi-es-szokatlan-faldekoracio-otletek.html

http://funnyscrapsorkut.blogspot.ro/2012/04/download-funny-images.html

http://www.zazzle.com/chemical_elements_fun_nerdy_round_clock-256748427495460721

http://cutedecision.com/fried-omelette-clock-funny-clock-for-kitchen-wall/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar