img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Ceas de perete cu afisare prin cuvinte

Ceas de perete cu afisare prin cuvinte

Acest model de ceas de perete, tip tablou, aduce o noua experienta a timpului printr-o tehnologie moderna inalta.  Designul elegant al acestui ceas de perete cu forma patrata a fost incorporata cu o tehnologie noua.

ceas de perete
ceas de perete

Designul a fost gandit pentru a exprima o noua generatie de ceas de perete  cu ora curenta afisata in cuvinte.

Unele dintre aceste caractere stralucesc in culoarea alb pur, pentru a forma cuvintele care descriu timpul. Aceasta este un joc distractiv atat pentru pentru parinti, cat si pentru copii sa invete timpul cu stil. Este disponibil cu fisare in mai multe limbi, cum ar fi de exemplu: engleza, germana (CH, DE si NL), franceza, italiana, suedeza, portugheza, olandeza, rusa daneza, norvegiana, spaniola, turca si poate fi setata cu usurinta limba dorita.

ceas de perete
ceas de perete

Format 13.5 x 13.5 x 18 cm, iar coperta frontal este schimbabil si disponibil in 7  diferite culori. Modernul ceas de perete este disponibil intr-o gama larga de culori (negru, alb, rosu, violet, verde, albastru si maro) care imbogatesc cu siguranta decorul interior modern al locuintei.

ceas de perete
ceas de perete

Suprafata frontala este realizata din sticla slefuita si este sustinuta de 8 magneti, care ii permit ca schimbarea sa fie rapid si fara efort. Cronometrul se adapteaza la fractiunea de secunda si adapteaza luminozitatea pe caracterele luminii ambientale.

O sugestie ar fi amplasarea variantei de cel negru elegant  pe un perete fie al dormitorului fie al livingului modern. Nu este neaparat nevoie sa fie fixat pe un perete, ci si asezat pe o noptiera, o masuta arata extraordinar.

 

ceas de perete
ceas de perete

Ceas de perete cu o gama impresionanta de functii utile si sofisticate:

  • iluminare: un senzor de lumina sub capacul frontal permite luminozitate LED-urilor incorporate pentru a se ajusta in mod automat la conditiile de lumina ambientala,
  • atingere noapte: in acest mod, acest ceas de perete este complet intunecat, lasandu-ne sa ne bucuram de noapte. Pentru a citi cat este ceasul, atingem  pur si simplu suprafata si in 2 secunde apare,
  • lumina de noapte: la apasarea unui buton functia este activata, cu o a doua apasare se stinge lumina din nou,
  • alarma: ne poate trezi sau reaminti de o intalnire cu sunete fine la inceput, apoi cu multa insistenta,
  • atipire: alarma a inceput sa sune, insa nu suntem destul de pregatiti pentru a incepe ziua? Pur si simplu atingem partea de sus pentru a activa modul de amanare.
ceas de perete
ceas de perete

Atat de stilat, nu??

Sursa poze: http://www.qlocktwo.com/touch.php?lang=en

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar