img
Home / CONSTRUCTII CASE ARHITECTURA / Ce tip de pardoseala sa alegi pentru piscine

Ce tip de pardoseala sa alegi pentru piscine

Pentru case si vile, amenajarea unei piscine reprezinta o modalitate de relaxare si distractie pentru sezonul cald. Fiecare etapa din constructia unei piscine este important, la fel si cand este vorba de a alege tipul de pardoseala dorit. Fiecare varianta ofera numeroase caracteristici si un look deosebit piscinei tale.

 

Pardoseala cu placi

pardoseala in jurul piscinii
pardoseala in jurul piscinii

Cea mai utilizata pardoseala pentru piscine este cea realizata dintr-o combinatie de materiale care difera in culori, imprimeuri si marimi. Popularitatea pardoselii cu dale consta in rezistenta sa indelungata la fisuri si conditiile meteo schimbatoare. Puteti alege dale ecologice, inierbate sau din placi de mozaic pentru a oferi un aspect deosebit piscinei si terasei din curtea casei voastre. In comert veti gasi numeroase optiuni de amenajare interesante in culori diferite pentru a le combina dupa bunul plac.

 

Pardoseala cu vinil

pardoseala colorata
pardoseala colorata

Printre principalele avantaje ale acestui material sunt pretul accesibil si modalitatea rapida de instalare. De asemenea, finisajul neted si usor de curatat asigura un design durabil in timp. In comparatie cu dalele, vinilul nu necesita o curatare amanuntita deoarece nu este predispus la zgarieturi si crapaturi ale materialului. Datorita faptului ca vinilul este un material testat in prealabil, acesta protejeaza piscina de alge, bacterii sau raze UV. Vinilul este disponibil si el intr-o gama variata de culori si texturi in functie de preferintele personale.

 

Fibra de sticla

pardoseala design
pardoseala design

O alta atractie pentru amenajarea piscinelor este fibra de sticla. Cu toate ca este un material mai scump decat cele prezentate deja, ofera numeroase avantaje legate de intretinere si durabilitate. Suprafata neporoasa protejeaza piscina de bacterii si alge, iar rezistenta sa ofera un aspect care nu se zgarie in timp.

Va dorim mult spor la amenajari!

Sursa poze:

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2014/04/country-backyard-swimming-pool.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2010/11/Swimming-Pool.jpg

http://www.landscapingnetwork.com/pictures/swimming-pool_6/89011-nv-newtex-landscape-inc-flagstone-coping-waterfalls-blue-tile_3884/

http://www.crafttechpro.com/pools.php

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar