Ce spun clientii

Ca specialisti in productie de ferestre am testat multi etansanti de pe piata. Calitatea si paletarul larg de culori prezentate de SILDAN ne-a convins sa lucram cu ei. Ne place si punctualitatea livrarii produselor.

Muresan Ioan

SC Prolematex SRL, Bistrita

Colaborarea cu firma SILDAN tine de mult timp. Cu produsele furnizate sunt foarte multumiti. Consultanta lor si produsele speciale ne-au ajutat foarte mult în activitatea noastra.

Cotta Vasile

Sc Mobelux Srl, Targu Mures

Suntem foarte multumiti de colaborarea cu firma SILDAN, neavand probleme de calitate la produsele furnizate de dansii.

Bucin Dan

SC Bucin Mob SRL, Reghin

Colaboram cu firma SILDAN de peste un an jumatate. Suntem multumiti de calitatea produselor ai a serviciilor. Folosind produse SILDAN nu am avut reclamatii de la clientii nostri.

Lixandru Razvan

Sc Archwood Design 09 Srl, Cateasca AG

Suntem multumiti de calitatea produsului achizitionat de la societatea SC SILDAN Import Export SRL. Este un produs potrivit necesitatilor noastre. Suprafata acoperita cu placi Multi-Tile este usor de curatat, intretinut, nu necesitata ingrijire speciala.

Bibu Anca

SC ICIM SA, Ploiesti

Produsele sunt de o calitatea deosebita, termenele si conditiile de livrare sunt respectate fara nici un fel de abatare. In aceste conditii, raportul calitate - pret este unul foarte bun. Va recomand cu incredere produsele SILDAN.

Fleaca Sergiu, Targu Mures

Produsele dumneavoastra ne-au satisfacut dorinta si sunt de calitate buna. Eu sunt multumit de raportul calitate/pret. Va recomandam oricarui cu incredere deosebita produsele SILDAN.

Adrian Stetco, Dej

Constatam cu o reala placere calitatea exceptional a serviciilor, care s-au remarcat prin promptitudine, consultare facuta cu professionalism si multa solicitudine. De asemenea produsele se evidentieaza prin proprietati deosebite: rezistenta, stralucire, confort si originalitate, calitati care ne-au incantat. Flexibilitatea si profesionalismul angajatilor, care fac cinste firmei, este de inalta clasa.

Petru Baciu-Marinescu, Tirgu Mures

Se implinesc 2 ani de cand am descoperit Sc SILDAN Import Export SRL pe internet. A urmat o intalnire la sediul firmei care s-a dovedit foarte benefica pentru mine. Calitatea produselor prezentate m-au determinat sa comand mai multe produse, care se dovedesc de cea mai buna calitate si la un pret foarte bun. Conditiile si termenele de livrare au fost respectate intocmai unui ceas elvetian, la data si ora stabilita. Intre timp am mai construit o casa si voi folosi in continuare produsele SILDAN, ocazie cu care va recomand cu incredere sa folositi produsele SILDAN.
P.S. Multumesc d-lui Daniel pentru colaborare, sfaturi si solutii tehnice pentru a construi ca la carte.

Liviu Timis, Campulung Moldovenesc, SV

Farmacia Tim Aura

Colaboram cu SC SILDAN Import Export SRL de 4 (patru) ani, perioada in care nu am avut pobleme de livrare si de calitate a produselor. Personal ma numar printre clientii care au folosit produsele si sunt foarte multumit de aspectul si calitatea lor.

Marian Nicolae, Ludus / MS

Zonix SRL

This div height required for enabling the sticky sidebar