img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Ce reprezinta galbenul in amenajare?

Ce reprezinta galbenul in amenajare?

Daca suntem stresati si suprasolicitati, galbenul ne ajuta sa schimbam starea de spirit si sa ne faca fericit. Daca aceasta culoare poate face toate acestea, nu ar trebui sa avem galben  in fiecare camera? Cititi mai departe pentru a vedea diferite moduri de aplicare, pentru mai multe sensuri privind aceasta culoare. Cele mai evidente fiind soare, cald si radiant, aceasta ofera optimism, iluminare, fericire, dar este si culoarea emotiei. Galbenul promite un viitor pozitiv si ganduri creative.

galbenul in amenajare
galbenul in amenajare

Cremul este o varianta a galbenului si este foarte popular in design interior. Aurul, la fel, prin decorare obtinem un efect pozitiv, radiant si primitor ochilor. Galbenul poate fi gasit si pe peretii exterior a casei. Folosita  pe peretii exterior a casei poate ilumina strada. Flori galbene in curte, mobilier si accesorii de gradina, cutie postala, vor adauga veselie exteriorului casei.

 

Galbenul pe pereti

galbenul in amenajare
galbenul in amenajare

Cele mai bune spatii ale casei in care poate fi folosit culoarea galben sunt: sufrageria, camera copilului, living si biroul de acasa. In cazul in care simtim ca biroul de acasa nu ne inspira, sa incercam sa adaugam galben, fie pe pereti (decoratiuni de pereti), fie prin accesorizare (cutii de depozitare), pentru o explozie de culoare si creativitate. Insa sa avem grija sa nu exageram, deoarece un birou galben in totalitate ne poate distrage atentia.

Nuantele aurii bogate si galbanele sunt culorile potrivite pentru living-uri si sufragerii. Deoarece galbenul luminos poate fi obositor pentru ochi, sa incercam sa utilizam culori discrete ale galbenului.  Sa luam in considerarea si utilizarea culorii galben pe accesorii, de exemplu o canapea galbena, covor sau perne.

galbenul in amenajare
galbenul in amenajare

Daca bucataria este punctul principal al casei, putem folosi cu usurinta galbenul. Prietenii vor iubi bucataria plina de viata ori de cate ori vor reveni la dvs. in vizita.

galbenul in amenajare
galbenul in amenajare

Galbenul in combinatie cu albastru ofera liniste in baie daca suntem in cautarea unui refugiu dupa o zi incarcata. Poate fi folosita ca si culoare de fundal, mixat cu alb aduce o pata de culoare in camera. Aduce si ofera o luminozitate subtila culorii albastre si verde, dar si impreuna cu rosu arata sublim.

Imaginile prezentate acopera o gama larga de stiluri de decorare interioara, de la stilul vintage pana la cel modern, incepand de la bai pana la living-uri.

Sursa poze: http://www.furnishism.com/10-cool-yellow-room-design-inspirations/

http://fancycribs.com/28910-30-gorgeous-yellow-interior-design-ideas.html

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar