img
Home / FAQ / Ce este mai potrivit pe pereti intr-o camera de copii: vopsea lavabila sau tapet?

Ce este mai potrivit pe pereti intr-o camera de copii: vopsea lavabila sau tapet?

Vopsea lavabila sau tapet este intrebare pe care ne-o punem noi parintii in momentul in care dorim sa amenajam o camera de copii.  Atat vopseaua lavabila cat si tapetul au avantaje dar si dezavantaje pe care trebuie sa le analizam.

camera copii
camera copii

Avantajele tapetului ar fii: se monteaza usor, repede si fara multa mizerie, dupa aplicarea tapetului pe pereti camera devine imediat locuibila. Se poate schimba usor, acopera micile imperfectiuni din pereti, se curata usor mai ales daca optati pentru un tapet lavabil. La dezavantaje a-si aminti pretul care este putin mai mare pe m²  daca optam pentru un tapet de calitate.

Pereti colorati – camera vesela

 

camera copii
camera copii

Avantajele la vopsea lavabila ar fii: peretii se pot vopsi si revopsi de foarte multe ori, se aplica usor, exista o gama foarte variata de culori.Dezavantajele ar fii: se face mult deranj si mizerie, trebuie facuta o pregatire prealabila a camerei prin acoperirea pardoselii, a geamurilor si a usilor, necesita aplicarea a mai multor straturi de vopsea, trebuie asteptat uscarea vopselei.

camera copii
camera copii

Exista si tapeturi lavabile din fibra de sticla, acestea fiind mult mai rezistente la lovituri si socuri .

Analizand avantajele si dezavantajele intre vopsea lavabila si tapet, calculind si bugetul alocat cat si durata fiecarei lucrari in parte putem face o alegere.

camera copii
camera copii

Parerea mea este ca nu gresiti alegand oricare material dintre tapet si vopsea lavabila sau puteti sa le combinati folosind pe unii pereti tapet iar pe altii vopsea lavabila.

 

Sursa poze:www.auro.de

www.tapeten-in-berlin.de

www.wogado.de

http://website.baby-plus.de/eigenmarke/produkt/kinderzimmer-marie/ansicht/detail/kategorie/beschreibung/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar