img
Home / CONSTRUCTII CASE ARHITECTURA / Case si vile cu piscine moderne: idei de modernizare

Case si vile cu piscine moderne: idei de modernizare

 Exista numeroase case si vile care se pot bucura de o gradina deosebita, iar daca mai au si o piscina amenajata este tot ce va puteti dori. Acum ca fiecare dintre noi se poate bucura de zile insorite, o piscina in gradina casei este unul dintre ingredientele care asigura distractie maxima in acest sezon.

 

Primul pas: intretinerea gradinii

Unul dintre cei mai importanti pasi pentru amenajarea unei piscine moderne este tocmai intretinerera gradinii. Iarba tunsa periodic, amenajarea unor plante care sa ofere prospetime de fiecare data, sunt doar cativa pasi pentru o gradina de vis. De abia acum va puteti ocupa de amenajarea piscinei.

cascade in piscine
cascade in piscine

 

Exterior exotic: cascade in piscine

O idee deosebita de amenajare a piscinei este sa apelati la cascade pentru a obtine un exterior exotic. Acestea pot fi obtine intr-un mod natural cu ajutorul unor pietre de dimensiuni diferite si multa vegetatie. Astfel, va veti bucura in permanenta de un decor natural inspirat din natura. De asemenea, poti apela la diferite sculpturi prin care sa redai  o cascada superba.

 

Flori si plante pentru un exterior plin de viata

Un alt exterior deosebit poate fi obtinut prin amenajarea unor plante exotice precum palmieri, nuferi, cocos, ananas, bambus etc. Cu siguranta, veti gasi in comert numeroase plante care sa va ajute sa va infrumusetati spatiul din jurul piscinei.

mobilier in piscine
mobilier in piscine

 

Nu uitati de sistemul de iluminare

Iluminatul reprezinta o parte importanta din amenajarea unei piscine, mai ales daca vreti sa va bucurati de ea si in noptile de vara. Puteti alege modalitati de iluminat in interiorul piscinei sau pe langa aceasta, puteti opta pentru lumini colorate etc.

design piscine tropical
design piscine tropical

 

Mobilier modern langa piscina

Amenajarea unui mobilier modern poate fi o idee buna şi pentru piscine, nu doar pentru terase si pergola. Sezlongurile reprezinta o modalitate excelenta de relaxare, chiar şi atunci cand sunt amenajate la suprafata apei, protejate de soare cu o umbrela.

 

Va dorim o vara relaxanta si racoroasa!  

Sursa foto:

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2014/05/natural-rocks-for-swimming-pool.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2014/04/beautiful-water-color-falling-feature.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2014/05/tropical-design-around-swimming-pool.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2014/05/water-lounge.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar