img
Home / CONSTRUCTII CASE ARHITECTURA / Case de lux: Cum arata casa plutitoare

Case de lux: Cum arata casa plutitoare

Viata in jungla urbana poate fi dificila pentru oricine, in special insa pentru persoanele care au o viata stresanta si care cauta sa se relaxeze dupa orele de serviciu intr-un spatiu linistit si tihnit. Arhitectul Dymitr Malcew a gasit solutia perfecta pentru persoanele care doresc sa evadeze departe de aglomeratia si agitatia orasului: casa plutitoare! Pe langa designul inovativ si amenajarea nonconformista, aceasta ofera proprietarilor o facilitate unica: poate fi mutata dintr-un loc intr-altul pe apa!

In cele ce urmeaza, va lasam alaturi de minunata casa plutitoare, care ne imbie la visare, in mijlocul vietii cotidiene.

Casa plutitoare – luxoasa, dar decenta

amenajare interioara casa plutitoare
amenajare interioara casa plutitoare

Casa plutitoare a fost gandita si realizata in principal pentru persoanele care apreciaza libertatea si natura, insa care sunt foarte ocupate si nu se pot bucura intotdeauna de o plimbare sau de o iesire in natura. Si atunci vine natura la ei, sustine arhitectul Dymitr Malcew.” Avand in vedere ca trebuie sa aiba o stabilitate excelenta pe apa, casa nu are dimensiuni foarte mari, insa este perfecta pentru un cuplu sau o familie mica.

Floating House are 2 dormitoare matrimoniale luxoase, 2 bai spatioase, un living room, o bucatarie si o terasa superba. Casa asa fost inspirata in design si constructie de natura, de libertate si de dorinta de a avea o priveliste cat mai frumoasa de la primele ore ale diminetii, pana la orele tarzii ale serii.

Structura din coloane, sticla si lemn

casa plutitoare
casa plutitoare

Structura din care este realizata casa plutitoare are la baza sticla si lemn special, pentru a rezista umiditatii si fortei apei. Baza casei plutitoare este realizata dintr-o platforma rezistenta si glisanta, care se echilibreaza cu usurinta pe suprafata apei, dar in acelasi timp este flexibilia si se clatina usor dintr-o parte in alta, in functie miscarea apei.

Structura casei este realizata dintr-o imbinare perfecta de coloane, peretii sunt realizati dintr-o sticla foarte rezistenta, iar din loc in loc exista portiuni acoperite cu lambriuri din lemn, pentru un plus de intimitate.

Datorita materialelor din care este construita, aceasta ofera proprietarilor posibilitatea de relocare pe oricare alta apa, avand in vedere ca structura casei permite montarea si remontarea cu usurinta.

Interioare simple si cu bun gust

Desi este pozitionata ca fiind o casa de lux, casa plutitoare nu are nici dimensiunea, nici interioarele opulente caracteristice altor case din aceeasi categorie de lux. Avand in vedere scopul pentru care a fost creat, si anume de a inspira libertate si usurinta in deplasare, stilul de amenajare este unul minimalist, redus la strictul necesar, fara decoratiuni care pot incarca spatiul.

Casa plutitoare poate fi realizata oricand la comanda de arhitectul Dymitr Malcew, care nu a dorit insa sa deconspire pretul acestei proprietati-minune.

Surse poze:http://i0.wp.com/morfae.com/content/wp-content/uploads/2013/11/Dymitr-Malcew-02.jpg?fit=1680%2C1680

http://fingersxcrossed.com/wp-content/uploads/2013/12/dymitr-malcew-floating-house-05.jpg

http://www.iintrepidinc.com/storage/thumbnails/9952751-24032828-thumbnail.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1386609020537

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar