img
Home / Living / Canapea pentru animale de companie in case moderne

Canapea pentru animale de companie in case moderne

Tuturor ne plac cainii, indiferent de prostiile pe care l-e fac, ei sunt prietenii de suflet al omului. Proprietarii de caini desigur vor incerca mai intai sa se face intelesi asupra faptului ca „aceasta nu este locul tau“! canapea pentru animale de companie in case moderneDar cainii cu tristetea lor reusesc sa infrunte si privirile riguroase ale stapinilor. Aceasta problema are remediu si in cele din urma putem achizitiona canapea speciala pentru caini. Cu siguranta nu va observa diferenta. Aceste micute canapele pentru caini vor sa revolutioneze langa surorile mai mari, oferand astfel in case moderne  un design perfect asemanator.

 

Pentru acei caini care sunt invidiosi pe stapanii lor asupra canapelei favorite, firma germana producatoare de mobilier Art M are o veste buna, scotand pe piata o canapea tanara, vesela, de calitate inalta. Canapele sunt facute in acelasi mod ca si moblierul normal. Sortimentul prezinta diverse dimensiuni si culori potrivite (alb, maro si negru) in case moderne cu diferite stiluri de amenajari. Din piele artificiala asigurand durata lunga de viata si curatare usoara. Este potrivit si se incadreaza perfect in arhitectura de case moderne. 


canapea pentru animale de companie in case moderneMobilier modern in case moderne

Pe aceste canapele prietenul cel mai bun al omului se simte fericit, dormind si visand …..

Tu ai animal de companie? Cum o rasfeti? I-ai cumpara o astfel de canapea? Astept cu mare interes comentariul / parerea ta privind achizitionarea unei astfel de canapele in case moderne si nu numai.

Sursa articol si poze: http://www.arte-m.de/english/models/sitting/barney/pet%20sofa

 

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar