img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Caloriferul – modele minimaliste

Caloriferul – modele minimaliste

Caloriferele de perete raman cea mai populara solutie de incalzire a locuintei pe timpul sezonului rece. Amenjarile interioare au evoluat insa foarte mult, astfel incat traditionalul calorifer cu „elementi” din fonta a fost inlocuit cu sisteme mult mai eficiente si cu un design complex. Completati stilul de amenajare minimalist din locuinta cu calorifere simple si elegante.

 

Caloriferul spirala

calorifer spirala
calorifer spirala

Caloriferul spirala este confectionat din inox, fiind o alegere excelenta pentru stilurile de amenajare scandinave, in cele in care predomina inoxul. Designul minimalist si modern al acestui calorifer ofera oricarei locuinte un aer elegant si modern. Chiar daca ocupa putin spatiu, acest calorifer reuseste sa incalzeasca cu succes baia sau un dormitor mai mic.

 

Caloriferul umeras

Un calorifer in forma de umeras poate fi un accesoriu inedit intr-o incapere, pe langa scopul functional pe care il indeplineste. Caloriferul de perete in forma umeras are un design nonconformist, fiind realizat astfel incat lasa impresia ca sunt 4 umerase prinse unele de altele. Avand in vedere forma, acest model de calorifer este potrivit pentru incaperi mici.

calorifer umeras
calorifer umeras

Caloriferul zar

Inspirat de forma si aspectul unui ziar, un artist italian a conceput schita unui calorifer asemanator clasicului cub pentru jocuri. Astfel a luat nastere magnificiul calorifer zar, ce a devenit forma-vedeta a caloriferelor. In functie de dimensiunea suprafetei pe care doriti sa o incalziti, puteti folosi un zar sau mai multe. De asemenea, zarurile-calorifer pot fi asezate unele peste altele sau in alte moduri, pentru o atmosfera speciala in locuinta. Alegerea unui calorifer in forma de zar va ofera libertate deplina in a-l aseza in cele mai creative moduri.

 

Caloriferul orga

Daca sunteti meloman sau doar aderati la conceptul minimalist si nonconformist de amenajare, atunci caloriferul orga este accesoriul perfect pentru casa dvs. Acest model de calorifer este format din elementi care seamana cu tuburile unei orgi. Dispuse in cerc si avand diferite dimensiuni, aceste tuburi incalzesc atmosfera din casa si dau o nota eleganta livingului, holului sau dormitorului.

Decorati intr-un mod special locuinta cu unul din aceste modele unice de calorifere. Cu forme, culori si stiluri diferite, acestea ofera un plus de eleganta si stil oricarei incaperi. In plus, pe langa scopul functional pentru care au fost create, aceste modele sunt si accesorii minunate care fac diferenta dintre un design simplu si unul grandios.

 

Sursa poze: http://www.hometone.com/wp-content/uploads/2012/07/cool-home-electric-radiator-for-black-and-white-room-dado-by-id-ee-2-554x785_Ed1Pq_1822.jpg

http://www.trendir.com/archives/chic-radiator-runtal-archibald-1.jpg

http://www.gapinteriors.com/images/WebPreview/0058/0058730.jpg 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar