img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Baie / Cada din baie – modele inedite

Cada din baie – modele inedite

Cada din baie poate fi elementul central. Lasati-va rasfatati!!

Dupa o zi lunga si obositoare de munca, cel mai bun lucru pe care il putem face este o baie placuta, relaxanta. cada din  baieDescoperiti placerea baii prin relaxarea totala a corpului intr-o cada plina de apa calda si spuma cu miros de  lavanda.

Fiecare cada de baie are propriul lui caracter si este unic.

Mai jos sun prezentate cateva dintre cele mai inedite modele de cazi de baie disponible pe piata. Sunt arhitechti care nici pe partea de design de cazi de baie nu se dau deoparte de la noutati ciudate si concep modele inedite.


Cada din baie – eleganta si rasfat

cada din baiePantofi uriasi, modele extreme  si manifestarea  perfecta  a luxului – sunt doar cateva din modele, care in case obisnuite este rar vazut.  Idea de cada – pantof urias- care este popular si disponibil in diferite versiuni apartine design – erului italian Massimiliano Della Monaca.

cada din  baieDesi la prima vedere poate parea ciudat, cada tip „balena„ este o combinatie foarte frumoasa si o idee excelenta privind apa si lumea subacvatica. De exemplu, ne putem imagina ca suntem o „balena„ mare si exploatam misterele marii. Acest tip de cada de baie ne umple cu dinamism.

cada din baieO cada, cu sezlong incorporat si cu  suport pentru a pune paharul cu vin sau o carte buna, iar lampadarul se potriveste perfect, astfel relaxarea fiind maxima.

 

Surse poze: http://www.homedit.com/10-relaxing-bath-tubs/

http://theluxhome.com/wp-content/uploads/2011/01/modern-comfortable-untique-bathtub-combination-with-lounge-chair-2.jpg

http://www.fitinhouse.com/modern-interior-design-contemporary-bathroom/

http://www.ladiesgadgets.com/hight-heeled-shoe-shaped-bathtubs-from-sicis/

http://www.bagnosasso.com/products/detail.php?kategorie_id=1&variation_id=1

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar