img
Home / PARCHET LAMINAT | PARDOSELI / Atunci cand planurile de vis devin realitate: linoleum pentru pardoseli

Atunci cand planurile de vis devin realitate: linoleum pentru pardoseli

 

Linoleum-ul din PVC a fost intotdeauna prima alegere pentru spatii si zone foarte utilizate. Comercializat inainte doar sub forma de role, linoleumul din zilele noastre si-a asigurat un loc printre designeri. Specialistii sunt de aceiasi parere: multumita placilor cu sistem de imbinare click, aplicarea linoleumului este in prezent o joaca de copii.

Cei carora cuvantul linoleum le evoca pardoselile unduite din cladirile autoritatilor sau mirosul substantelor dezinfectante din spital trebuie sa isi revizuiasca parerea. Linoleumul si-a creat deja demult un renume si are in acest moment un loc aparte in gandirea designerilor de pardoseli. De multe ori acest linoleum nu este utilizat numai in cladiri administrative publice, ci si in locuinte proprii. In domeniul privat toate avantajele sale ies la suprafata. De exemplu este foarte usor de aplicat, usor de intretinut si foarte util parintilor cu copii.

Pardoseli-PVC-Designline-Terra round edge-Alba Oak SienaBucatile cu dimensiuni similare parchetului laminat pot fi lipite sau montate pe o folie speciala, in functie de tipul de pardoseala. Datorita pardoselilor laminate, aplicarea este cu mult mai usoara si nu produce mult praf. In cazul renovarilor, linoleumul este interesant tocmai pentru ca este atat de subtire.

Caracterul unic este dat si de posibilitatile de design. Iubitorii de pardoseli rustice, pardoseli tip vapor sau lemn natur nu suporta costuri mai mari ca cei care prefera un design de tip piatra sau gresie. In functie de lungimea bucatilor si de locul pe care se aplica, spatiile pot fi vazute intr-o alta lumina.
Chiar daca gama de decoratiuni interioare este foarte larga, in topul preferintelor se afla imitatiile de lemn. Suprafetele au un efect autentic, datorita procedeelor moderne de productie, astfel incat se face foarte greu diferenta fata de lemnul natural. Cele mai bune imitatii sunt lemnul de stejar, mar sau fag, astfel incat specialistii in lemn si designerii se bucura de posibilitati nelimitate.

Diferitele categorii de rezistenta permit aplicarea linoleumului in toate spatiile posibile. De la dormitoare cu trafic foarte redus pana la spatiile din gradinite sau zonele de check-in ale aeroporturilor. Nici macar aplicarea in spatii umede nu ridica probleme specialistilor. Linoleumul nu este deloc pretentios din punct de vedere al intretinerii si curatarii.

Cine pune pret pe individualitate si are nevoie de un sistem de acoperire a pardoselii usor de intretinut, autentic si adecvat pentru copii, nu poate trece cu vederea oferta de linoleum. Cine vrea sa aplice usor si repede, fara a face mizerie se opreste la oferta de linoleum de la Windmöller Flooring!

Pardoseli-PVC-Designline-Intersport_Terra-wood_Black-Walnut.jpgProdusele premium de la Windmöller-Flooring pot fi achizitionate in Romania in exclusivitate de la SILDAN. Luati legatura cu specialistul in domeniu sau contactati-ne pur si simplu pe noi.

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar