img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Arta potrivita pentru case si vile

Arta potrivita pentru case si vile

Ce stiluri de arta se potrivesc in locuinte, case si vile?

Arta este un partener constant in viata si este binevenita in case si vile. Indiferent daca o percepem in mod constient sau inconstient, aceasta isi pune amprenta asupra vietii, fie ca doriti sa recunoasteti acest lucru sau nu. Pentru a va evalua personal o singura data, trebuie numai sa va uitati in jurul vostru, in locuinta voastra. Pe langa tablouri frumoase mai aveti si decoratiuni, cum ar fi figurine din sticla, pahare sau sculpturi? Chiar si acestea apartin artei si confera intr-un tot unitar un stil aparte fiecarei case si vile.

Ce stil ma caracterizeaza?

Persian Art@talliskeeton
Persian Art@talliskeeton

Stiti oare cu adevarat ce stil vi se potriveste? Atunci trebuie sa va bazati pe gustul dumneavoastra. De exemplu, sunteti colectionar si va place sa aveti sculpturi in gradina, case si vile? In acest caz, stilul dumneavoastra este foarte definit si orientat. Daca nu, puneti accent pe stralucirea exteriorului, daca ati descoperit in obiectele din sticla tendinta stilului dumneavoastra atunci aceasta defineste stilul dumneavoastra. Daca acest stil este legat de natura si este plin de viata, atunci aveti stilul in sange, daca iubiti plantele si  arta multicolora. Va place mai mult arta exotica? Ca de exemplu imagini stridente sau opere din alte culturi ale lumii. Atunci aceasta este orientarea pe care trebuie sa o adoptati si nu trebuie sa o lasati niciodata sa se piarda.

Lasati arta sa va intre in camine, case si vile!

Inca nu ati permis artei sa intre in viata dumneavoastra? In acest caz, nu trebuie sa asteptati prea mult. Veti vedea ca arta va declansa in dumneavoastra o liniste interioara. Linistea si multumirea de care aveti atata nevoie, atat in casa, dar si in gradina, pentru a va putea deconecta de la viata de zi cu zi. Trebuie sa acordati artei importanta pe care o merita si lasati-o sa va insoteasca si in caminul dumneavoastra. Trebuie sa acordati artei locul care i se cuvine, iar acest loc trebuie sa aiba, mai presus de toate, suficient spatiu. Nu trebuie sa etalati arta peste tot si drept urmare sa rezulte o locuinta aglomerata. Abia atunci va fi apreciata la adevarata ei valoare, cand va veti pune in valoare stilul personal.

Credeti ca este bine sa combinati stilurile?

Dancer and Gazelles@cliff1066
Dancer and Gazelles@cliff1066

Nu trebuie sa va lasati influentati de nimeni. Prin urmare, nu trebuie sa lucrati in domeniul artei, ci intr-un domeniu care va place. Va place arta care radiaza liniste si siguranta, dar in acelasi timp si arta care este stridenta si palpitanta? In aceasta situatie nu trebuie sa va decideti pentru un stil sau altul. Apreciati dumneavoastra insiva, cum si unde ar putea ca arta sa-si gaseasca cel mai bun loc in caminul dumneavoastra. Sunteti inca in cautarea stilului artistic care vi se potriveste cel mai bine, atunci aveti sanse sa-l gasiti aici. Nu trebuie decat sa ne sunati sau pur si simplu sa treceti pe la noi.

Poze articol Flickr: @dalberaHow Art Made the World [DVD]


  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar