img
Home / CONSTRUCTII CASE ARHITECTURA / Arhitectii germani recomanda cablurile din otel inoxidabil!

Arhitectii germani recomanda cablurile din otel inoxidabil!

 

Inovatoarele cabluri din otel inoxidabil ofera posibilitati nebanuite in proiectarea incaperiilor, caselor sau a fatadelor.

In viata de zi cu zi cablurile din otel sant folosite in diferite scopuri, dar fara a ne atrage atentia asupra  lor intrun mod anume. Dar la ridicari, sustineri sau tractari cablurile din otel sant de mare folos. In domeniul constructiilor la ridicarea cu macarale sau la ascensoare, fara cabluri lucrurile ar deveni mai complicate.

Aproape toate podurile imense din lume sant sustinute cu astfel de cabluri puternice sau acoperisurile stadioanelor renumite (de exemplu: Allianz-Arena München) si alte componente mari din constructii sant ancorate in acest fel.

Dar sant unele domenii unde cablurile din inox sant folosite ca obiecte de design. Posibilitatile diferite pentru a utiliza aceasta piese delicate din otel  ofera multe avantaje in arhitectura. Aceste cabluri ofera arhitectului multe posibilitati in proiectare – de aici si numele de “cabluri arhitecturale”.

rafturi cabluri de inoxDesignul si flexibilitatea acestor cabluri din inox ofera multe posibilitati de folosire in designul interior, balustrade, acoperisuri, balcoane, corzi pentru plante cataratoare de fatada sau chiar ca mobilier de design.

Designerii folosesc tot mai des aceste cabluri ca centru de atentie in amenajariile interioare. Exemple fascinante din domeniul tavane, compartimentari incaperi, rafturi sau pana la proiectari de magazine( shopuri) se pot gasi pe paginile de internet cunoscute din domeniul arhitecturii.

Cablurile arhitecturale sant foarte indragite in ecologizarea(inverzirea) fatadelor. Important este nu numai ce planta cataratoare folosim, ci si din ce material este lujerul pe care urmeaza sa se catere planta noastra. Cablul arhitectural  este ideal si sigur pentru a fi folosit ca lujer pentru plante cataratoare. Cablurile din otel inoxidabil si capetele de legatura cu posibilitati de combinare nelimitate ofera si un aspect frumos fatadei dvs. pana ce planta va creste in totalitate.

La proiectarea unei inverziri de fatada trebuie luata in considerare si rezistenta structurii. Influenta greutatiilor, ca greutatea proprie a plantei, zapada, gheata, apa, forta vantului apasa pe structura, de aceea o  structura din cabluri din inox sant mult mai sigure si rezistente la intemperii.

Aproape toate plantele cataratoare necesita lujeri sau structuri de catarare care trebuiesc montate si fixate pe fatada. Aduceti natura in jurul casei dvs.! Fatade ecologizate si curti interioare inverzite sant romantice, ofera multori vietati spatiu adecvat de trait si au pedeasupra un flair unic. Ele fac din fatade triste din beton un centru de atentie si prin producerea de oxigen ajuta la inbunatatirea climei orasului. Este posibilitaea de a aduce o bucatica de natura in orasul tot mai poluat si totodata sa va simtiti bine in propria casa!casa cu balustrada cabluri din inox

Deci, cablurile arhitecturale sant utilizate multilateral, cum ar fi amenajari exterioare, balustrade, amenajari interioare, ecologizarea fatadelor, magazine, expozitii, muzee, fatade din sticla, rafturi, iluminat sau compartimentari incaperi.

Aveti cumva vreo idee unde se ar mai putea folosi aceste delicate cabluri arhitecturale? Va rugam comentati acest articol, ne intereseaza parerea dvs.!

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar