img
Home / GRADINI DE VIS IDEI | TERASE / Arcade romantice cu flori pentru gradini chic

Arcade romantice cu flori pentru gradini chic

O casa cu gradina este un lucru exceptional, atat in ceea ce priveste spatiul de amenajare, dar si a multitudinii de stiluri ce pot fi adoptate. Amenajarea unei gradinii va ofera posibilitatea de a scoate in evidenta elemente deosebite si de a jongla cu nuante, materiale si accesorii unice.

Una din cele mai creative idei pe care puteti sa le alegeti pentru decorarea unei gradini se refera la o arcada cu flori. Aceasta ofera un aer romantic si chic fiecarei gradini si transforma un spatiul obisnuit intr-un colt vesel si creativ.

Cand si de ce sa alegeti arcade pentru gradina?

Daca ati luat in considerare ideea de a amenaja o arcada in gradina este bine in primul rand sa analizati cateva elemente inainte de a lua propriu-zis aceasta decizie. Mai intai, trebuie sa tineti cont de spatiul pe care il aveti la dispozitie. Astfel ca, in cazul in care aveti o gradina mica, nu este in regula sa ocupati si putinul spatiu avut la dispozitie cu o astfel de arcada.

arcada cu flori
arcada cu flori

De multe ori, arcadele sunt amplasate pentru a delimita diferite zone din gradina sau a face trecerea catre o alta zona din gradina. In cazul in care gradina este mica si nu are alte zone, folositi spatiul cu alt scop, care sa fie potrivit nevoilor dvs.

O arcada plina deflori poate crea o intrare deosebit de eleganta in curtea casei dvs. sau catre un colt de relaxare inedit. Vorbeam intr-un articol anterior despre idei pe care le puteti incerca pentru a crea zone de relaxare in gradina. O astfel de arcada cu flori poate fi o zona inedita si unica pe care o puteti incerca. O zi petrecuta la umbra unei arcade cu flori si materiale vaporoase este minunata.

Materiale si decoratiuni

In functie de stilul de amenajare a gradinii, puteti opta pentru arcade de lemn, piatra sau fier forjat. Fiecare material are frumusetea lui si va ajuta sa transformati o amenajare exterioara obisnuita sau monotona intr-un spatiu plin de incantare. Decorati arcadele cu flori in functie de sezon sau de preferinte. Luati in considerare zore, glicine, iedera, trandafiri, vita de vie, precum si alte minunate flori pe care le indragiti.

Contactati-ne si cu mare drag va construim o arcada frumoasa pe care sa o amplasati in gradina dvs!

Sursa poze:http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9ax4rhBuQ1rzs6ato1_500.jpg

http://www.classic-garden-elements.de/elements/resources/Image/chelsea/2012/portofino-rose-arch.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar