Systexx Comfort

Suprafete perfecte

Systexx de la Vitrulan este mai usor de procesat decat peretele conventional si acoperitoare de tavan. Si asta nu numai din cauza de prelucrare cu tehnologia Aqua, care este mai rapida si mai simpla. Intrucat suprafata are un finisaj de inalta calitate, inovatoare, care sa acopere acest zid, de asemenea, standuri pentru o culoare uniforma si care acopera optim – cu alte cuvinte, un rezultat cu suprafata perfecta.

Comfort Systexx standuri pentru structuri clasice, frumoase, de la supus la robust. Systexx Confort V22 face peretii complet netezi posibili.

Un singur strat este de obicei suficient daca utilizati Comfort pre-pigmentat pentru acoperirea peretelor.

Caracteristici:

-pereti netezi in timp record,

-nu este necesar lipici, reducand astfel durata si efortul montarii,

-acoperire medie de 25 mp per ora,

-pana la 30% economie de timp.

Concluzie: rezultate rapide, ieftine si perfecte!

Avantaje:

-manipulare:  usor de taiat, cusaturi invizibile, stabil dimensional, adeziv deja aplicat pe partea din spate,

-economic: prelucrare eficienta, economisire de timp si cost, utilizare mai rapida a spatiului,

-rezultat: suprafete perfect netede, acopera si armeaza crapaturile si fisurile, baza pentru modele creative, de multe ori revopsibila cu dispersie, latex, acryl , vopsele silicatice,

-sanatate: certificat Eco-Tex, lipsit de formaldehide, PVC, solventi.

Domenii de utilizare: gradinite, centre de ingrijire de zi, scoli si colegii, zone de locuit, sali si casa scarilor de apartamente si apartamente de inchiriere, bazine de inot, centre de wellness sau bai private,  cabinete medicale, laboratoare, case si spitale.

Mucegaiul se poate dezvolta in rosturile dintre placi si sub tapetul PVC, oriunde in cazul in care umiditatea este ridicata. Systexx este solutia perfecta pentru astfel de conditii, deoarece nu are cusaturi, lasa peretele sa respire in mod activ si ramane stabila chiar si in conditii de umiditate.

Fiind lovit de saci de rezerva sau lovituri in gips carton: Systexx supravietuieste la tot. Cu 30 de ani de garantie, care acopera acest zid este o solutie extrem de buna ca durata de viata si economica.

 

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar