Amenajari interioare

 

Pardoseala, peretele si plafonul – baza oricarui spatiu

Pardoselile, peretii si plafoanele reprezinta elementul de baza al unei amenajari reusite a locuintei, biroului sau spatiului dumneavoastra de afaceri. Acestea scot in evidenta atmosfera, influenteaza raportul de lumini si acustica, usureaza sau ingreuneaza modul de intretinere si multe altele.

Piata in domeniul amenajari interioare ofera o multitudine de produse de acest tip. Dar nu toate sunt potrivite spatiului dumneavoastra. Pardoselile, peretii si plafoanele din lemn inchis la culoare sunt placute, dar atrag foarte multa lumina, iar efectul optic generat este acela de spatii mult mai mici. Decorurile vii impresioneaza, dar nu sunt adecvate pentru tablouri sau obiecte marunte.

Si alte caracteristici va pot face ulterior sa regretati achizitiile facute. Unele pardoseli, pereti sau plafoane atrag praful sau devin o sursa de zgomot. Multe pardoseli se deterioreaza chiar si in conditiile in care intra in contact cu cantitati minime de apa. Si pot contine substante periculoase care provoaca iritatii sau alergii, in special copiilor mici.

hdm-parchet-laminat-Superglanz Rio Palisander

Influenta exercitata de usi, ferestre, balustrade, covoare, etc.

Chiar daca pardoseala, peretii sau plafonul au fost proiectate adecvat, atmosfera spatiului poate fi influentata de usi care nu se potrivesc, de balustrade prost prelucrate, de covoare neuniforme, de tocuri de geam care dau senzatia de lucru ieftin si de multe alte elemente aparent neinsemnate, dar care sunt foarte importante. Chiar si balustradele executate din elemente de mici dimensiuni, montate pe o scara rotunda, pot compromite imaginea placuta a cladirilor vechi renovate.

Dar de cele mai multe ori nu este vorba numai de estetica: usile si geamurile prost finisate maresc substantial costurile pentru caldura, cazaturile pe trepte prost construite sau incorect acoperite pot cauza raniri grave, mecanismele usilor si ale ferestrelor se pot defecta de nenumarate ori, si multe altele.

Amenajari interioare fara acordarea de asistenta pentru alegerile facute de persoane nespecializate?

Cum sa ia o decizie corecta o persoana care nu se ocupa in fiecare zi de pardoseli, pereti si plafoane? Pentru a va usura munca va prezentam avantajele si dezavantajele produselor noastre, intr-o forma la indemana tuturor. Va vom prezenta si alte sfaturi pe teme diverse, chiar daca multe din tipurile de produse nu sunt incluse in gama noastra de sortimente. Este foarte important pentru noi ca dumneavoastra sa fiti bine informat! Descarcati pur si simplu brosurile noastre electronice si listele de verificari. Si pentru ca dumneavoastra sa nu pierdeti din vedere nici un fel de actualizare sau informatie, inscrieti-va la Newsletter-ul nostru.

 

 
[hcshort id=“5″]

This div height required for enabling the sticky sidebar