img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Amenajari interioare – living modern

Amenajari interioare – living modern

Livingul este una din cele mai important incaperi din casa, acesta fiind locul in care primim oaspetii ȋn vizita. Amenajarea interioara a livingului trebuie realizata in functie de celelalte incaperi din casa pentru a realiza un contrast placut. Daca doriti sa amenajati livingul in stil modern puteti sa alegeti imbinarea tuturor elementelor intr-o maniera eleganta pentru a oferi o atmosfera cat mai relaxanta.


Pereti

Amenajarea moderna a peretilor din living este inlocuita de culorile neutre precum alb sau crem de culori puternice ca albastru, lila sau verde, preferabil mate. Peretii reprezinta punctul central al livingului, de aceea nu este indicat ca acestia sa fie incarcati de multe obiecte de arta. Culorile peretilor pot fi puse in evidenta prin alegerea unor piese de mobilier in culori complementare.


amenajari interioareMobilier

Piesele de mobilier alese pentru amenajarea livingului modern sunt caracterizate de culori neutre, pentru a pune in evidenta culoarea puternica a peretilor. Canapeaua si fotoliile pot fi din piele naturala, fiind asortate cu un covor Shaggy si un decor minimalist.


Parchet

Amenajarea unui living modern este subliniata de culoarea si materialul ales pentru parchet. Acesta poate fi din lemn natural, deschis la culoare, ce poate fi pus in evidenta fara a fi incarcat cu multe covoare. Parchetul neacoperit mareste livingul si oferă impresia de spatiu deschis si aerisit.


Lumina

Este recomandat ca livingul sa fie camera cea mai luminoasa si mai prietenoasa din casa. De aceea, este foarte important sa alegem ferestre cat mai mari, inconjurate de perdele subtiri si de o culoare deschisa. Culoarea pentru perdele trebuie aleasa in functie de restul nuantelor folosite pentru living pentru a crea un contrast special.

Sursa poze: http://design-milk.com/maximizing-space-in-a-narrow-home-by-elips-design/

http://www.viahouse.com/2012/11/modern-interior-designs/modern-interior-designs-living-room-ideas/

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar