img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Alegeti setul pentru sufragerie potrivit stilului dvs!

Alegeti setul pentru sufragerie potrivit stilului dvs!

O parte importanta a unei locuinte bine dotate o constituie alegerea corespunzatoare in sufragerie a mesei si scaunelor.  Chiar daca locuiti singura, totusi aveti nevoie de un set mic, cu 2-3 locuri, deoarece oricand puteti invitata oaspeti. Alegerea mobilierului de sufragerie este un pas important , deoarece se recomanda a fi in armonie cu stilul de amenajare a casei.

mobilier de sufragerie
mobilier de sufragerie

Rolul setului de mobilier pentru sufragerie nu este niciodata neglijabila. Oricat de mic ar fi spatiul pentru masa si scaune, este important sa aveti un loc „desemnat „.

mobilier de sufragerie
mobilier de sufragerie

In aceste zile moderne nu se mai pune accent pentru a lua masa in familie, ca pe vremuri…. Multi oameni, mai ales cei care locuiesc singuri, nu mananca la masa, ci mai degraba  consuma alimentele in fata televizorului sau in pat. Altii prefera sa manance in restaurant sau fast-food-uri in timpul saptamanii, utilizand sufrageria doar in week-end-uri. Desi sunt in proces de modificare  tendintele actuale, totusi se acorda o atentie deosebita , deoarece savurand o cina stand confortabil, atent la detalii este cel mai bun.

V-ati gandit la un pranz in familie, sarbatorand un eveniment important din viata dvs.? Este mobilierul perfect, va asezati comod si savurati mancarurile delicioase….. si ce poate si mai bine decat sa vedeti toata familia adunata in jurul mesei, iar scaunele comode  vin in ajutor. Pe langa aceasta functie sunt si elemente perfecte de decor, adaugand un mare plus sufrageriei. Potrivit pentru ospitalitatea oaspetilor, pentru a savura o ceasca de cafea cu prietena cea mai buna, dar si locul ideal pentru conversatie.

 

Set de mobilier pentru sufragerie – clasica, moderna

mobilier de sufragerie
mobilier de sufragerie

Au ca baza formale traditionale stabilite. In general, la seturile clasice materia prima este lemnul, dispune de un design simplu.

Mergand mai departe …… in cazul in care nu preferati formele, modelele simple, atunci puteti alege seturi de masa moderne, cu forme mai complexe si culori vii. Astfel devenind punctul focal din sufragerie.  Un tip de masa special sunt cele cu blat din sticla (arata la fel de bine ca si blatul de sticla de pe masuta de cafea).

 

mobilier de sufragerie
mobilier de sufragerie

Intr-un apartament mic desi doriti sa inghesuiti multe lucruri…totusi nu aveti suficient spatiu…. Cu toate acestea setul de masa nu ar trebui sa lipseasca. In acest caz solutia ideala si o optiune ar fi , pentru a economisi spatiu, setul de colt (umple nisele neutilizabile din colturile ramase).Astfel masa si scaunele/canapeaua vor ocupa mult mai putin spatiu decat daca ar fi amplasate in mijlocul camerei.  Deasemenea, o alta solutie este si masa pliabila.

Solutiile de economisire a spatiului este limitat doar de catre imaginatia noastra …..

Sursa poze: http://www.funkyfurnitureandstuff.com/102000-102141-2_-_Rocca_Dining_Set.jpg

http://furniture.about.com/od/furniturephotogalleries/ig/Armen-Living/Torino-Dining-Set.htm

http://archartifacts.com/modern-dining-room-sets-black/

http://www.outletaoo.net/wp-content/uploads/2013/05/Modern-Corner-Table-and-Bench.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar